”În acest tip de jocuri, detaliile mici fac diferența. Am avut un penalty clar la Ivan. Nu cred că arbitrul nu a văzut faza asta. Desigur că după ce ei au ratat penalty, am primit un gol ușor. Dar nu mă pot plânge de jucătorii mei, au încercat. Dar în astfel de meciuri așa se întâmplă.
Încerci să marchezi, te deschizi, primești gol pe un contraatac... Dar trebuie să continui, să încerci în continuare. Se întorc unii jucători în echipă, nu au ritm. E un rezultat rău, dar mergem mai departe. Se întâmplă și sincope. Nu arată cum vreau eu echipa, deocamdată.
Trebuie să ne păstrăm calmul. Ne pierdem răbdarea dacă vedem că trece timpul și nu înscriem. Construim bine, ajungem în treimea adversă, dar suntem slabi la finalizare. Cunoaștem problemele actuale. În Cupa României va fi un meci diferit pentru ambele echipe. Vom analiza partida, vom vedea ce greșeli am făcut. Marți e un alt joc, nu avem a doua șansă”, a declarat grecul după înfrângerea cu Chindia Târgoviște.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Chindia - Universitatea Craiova 1-0

Chindia Târgoviște a produs surpriza etapei: târgoviștenii s-au impus acasă (la Buzău) cu 1-0. Oltenii au cerut penalty la scorul de 0-0, însă centralul nu a acordat nimic.
Forma slabă a Craiovei continuă așadar chiar și cu grecul Marinos Ouzounidis pe bancă. Este prima înfrângere de când acesta a ajuns pe banca oltenilor. Prima repriză nu a adus faze importante de gol, Craiova neavând puterea de a pune probleme gazdelor, însă ritmul meciului a crescut în a doua parte.
Cea mai controversată fază a partidei a avut loc în minutul 56. Craiova a cerut penalty după ce Andrei Ivan a părut să fie lovit în picior de Marco Dulca.
Atacantul oltenilor a căzut, însă Istvan Kovacs nu a fost impresionat. Totuși, 15 minute mai târziu, Chindia a primit penalty după un fault al lui Papp asupra lui Neguț. Iacob a lovit bara, dar tot el a fost cel care a marcat golul decisiv în minutul 81 pentru a aduce cele trei puncte.
Cele două formații se vor întâlni marți, din nou, în Cupa României.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11