Koljic a trăit cea mai grea seară din cariera de fotbalist. Golgheterul Craiovei din sezonul curent și-a rupt glezna în minutul 36 al meciului dintre Craiova și Iași, după o intrare criminală, din lateral, a lui Marius Mihalache. Fundașul celor de la Poli Iași i-a prins glezna lui Koljic între picioarele sale și teren, iar rezultatul a fost înspăimântător.
Pe imaginile din timpul meciului se putea observa cum glezna bosniacului s-a deplasat din poziția normală.Durerea a fost insuportabilă, motiv pentru care Koljic a început să urle pe gazon. Atacantul a fost dus în afara terenului, iar medicii au intervenit imediat. Aceștia au fost nevoiți să-i taie gheata lui Koljic pentru a-i oferi primul ajutor. Apoi, bosniacul a fost transportat de urgență la spital, unde medicii specialiști au oferit diagnosticul.

Ovidiu Mihalache, cu lacrimi în ochi după ce i-a rupt piciorul lui Koljic

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"A fost un duel în care am jucat mingea. Mingea a rămas la mine, eu m-am dus în primă fază cu piciorul drept, am luat mingea, iar cu stângul am văzut pe reluare că l-am atins. Nici cea mai mică intenție n-am avut să-l lovesc. M-am dus fix pentru a câștiga duelul. Am 35 de ani, n-am lovit în viața vieții mele pe nimeni. E al doilea roșu pe care îl iau în carieră.
La prima fază eram uimit. Îmi pare rău. Da, mi-a dat galben în primă fază. După, s-a uitat la Koljic, a văzut că e o accidentare gravă și mi-a dat roșu. N-am avut ce să comentez. N-am comentat, n-am făcut nimic. Am stat și m-am uitat de zeci de ori la reluări și îmi pare foarte rău.
E foarte urât când ești accidentat, mai ales fractură. Îmi cer scuze în fața lui, în fața familiei lui. Știu cât de greu e să ai fractură, să stai 4-5 luni. Chiar n-am cuvinte. Îmi pare foarte rău. O să-l sun. Scuzele mele sunt în van acum, nici nu știu cum să procedez la astfel de momente. Credeți-mă că, după ce am luat roșu, nici nu m-am mai uitat la meci, am stat în vestiar și după am mers la autocar. Chiar îmi pare rău de Koljic, eu puteam să iau 10-15 roșii. Primează sănătatea", a spus Mihalache.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11