Venit în locul lui Mihai Stoica, pe postul de director sportiv al roș-albaștrilor, Narcis Răducan a rezistat mai puțin de trei luni în funcție. Conducerea i-a reproșat că nu pune presiune pe arbitri și că nu l-a susținut pe Tănase care a obșinut ușor un penalty la ultimul meci.
Mirel Rădoi, tehnicianul României U21, s-a declarat uimit de faptul că la FCSB lucrurile rămân încremenite parcă într-o altă epocă. Oamenii valoroși nu sunt apreciați, iar motivele pentru care Narcis a fost îndepărtat sunt puerile, este de părere antrenorul care a scris istorie cu naționala de tineret la Euro.
"Trebuie apreciat că a spus adevărul. Am văzut cu toţii că nu a fost penalty. Dacă e să căutăm fanta de lumină... Nu, a fost fault în atac. În loc să fie apreciat pentru părerea lui... Nu ştiu. Şi pentru asta a fost dat afară? Nu s-a anlizat ce a făcut bun la club, nu are şi merite...?
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
26/11/2021 LA 09:19
Da, sunt confuz, e lăsată ceaţa asta în urmă, chiar mi-e greu să înţeleg. Un om care a venit când echipa chiar nu-şi revenise, echipa chiar era în prăpastie în continuare. Şi e clar că în momentul de faţă a adus un plus, prin discuţii cu jucătorii, cu media, cu suporterii, e clar că a adus un plus.
Echipa era într-un moment bun, de ce să dai oamenii afară? Păi vedem cu toţii realitatea, că nu a fost penalty, ce trebuie să facă? Să spună că e penalty? Ar trebui apreciat Narcis", a spus Mirel Rădoi pentru Digi Sport.

Narcis Răducan a contribuit la ieșirea din criză a FCSB-ului

FCSB este în acest moment pe locul 5 în Liga 1, și vine după o serie de 10 meciuri fără înfrângere în toate competițiile (8 victorii, două remize).
Narcis Răducan a venit la vicecampioană la începutul lui august, după ce Mihai Stoica a decis să facă un pas în spate, invocând motive familiale. În acel moment echipa era într-o criză profundă, dar în cele din urmă lucrurile s-au echilibrat, la acest fapt contribuind din plin și directorul sportiv. Totuși, meritele acestuia nu au fost apreciate la justa valoare.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01
Romanian Liga I
Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea e iminentă"
21/11/2021 LA 14:36