În afara faptului că exclude o revenire la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă îl avertizează pe Edi Iordănescu, tehnicianul care este primul pe lista oltenilor, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.
”Va fi greu pentru antrenorii tineri să realizeze ceva la Craiova, acolo totul e condus din umbră de Mihai Rotaru. Orice antrenor are metodele lui, depinde ce își dorește Iordănescu să realizeze. E greu pentru un antrenor fără experiență mare. Nu, nu se pune problema să revin la Universitatea Craiova. Din Liga 1, e puțin probabil să accept o ofertă. Singura echipă din fotbalul românesc la care aș mai lucra este Steaua București”, a spus Pițurcă, pentru Prosport.

Edi Iordănescu, principalul favorit al oltenilor

Fotbal
Victor Pițurcă se întoarce la Steaua! Un colaborator apropiat spune care este singura condiție
22/06/2020 LA 13:36
Contractul lui Edi Iordănescu cu Gaz Metan expira în mod normal pe 30 iunie, dar tehnicianul de 41 de ani și-a anunțat deja despărțirea de medieșeni și a devenit principalul favorit pe lista oltenilor după ce aceștia l-au demis pe Corneliu Papură.
“Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt. Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el. Eu zic că am făcut o treabă bună la Mediaș, am calificat echipa în play-off, o performanță unică pentru club“, spunea Iordănescuîn urmă cu câteva zile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Victor Pițurcă: "Mă bucur foarte mult că Adrian Mutu este noul selecționer"
16/01/2020 LA 06:00
Romanian Liga I
Pigliacelli, trimis de Victor Pițurcă la echipa a doua. "Nu mă interesează de un jucător"
28/11/2019 LA 14:06