Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Victor Pițurcă în momentul în care a auzit că e în cărți pentru revenirea la Craiova

Irina Aldea

Actualizat 07/05/2020 la 11:25 GMT+3

Victor Pițurcă nu ia în calcul o posibilă revenire pe banca tehnică a Craiovei după ce oltenii au decis să-l demită pe Corneliu Papură.

Victor Pițurcă

Credit imagine: Eurosport

În afara faptului că exclude o revenire la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă îl avertizează pe Edi Iordănescu, tehnicianul care este primul pe lista oltenilor, după despărțirea de Gaz Metan Mediaș.
”Va fi greu pentru antrenorii tineri să realizeze ceva la Craiova, acolo totul e condus din umbră de Mihai Rotaru. Orice antrenor are metodele lui, depinde ce își dorește Iordănescu să realizeze. E greu pentru un antrenor fără experiență mare. Nu, nu se pune problema să revin la Universitatea Craiova. Din Liga 1, e puțin probabil să accept o ofertă. Singura echipă din fotbalul românesc la care aș mai lucra este Steaua București”, a spus Pițurcă, pentru Prosport.

Edi Iordănescu, principalul favorit al oltenilor

Contractul lui Edi Iordănescu cu Gaz Metan expira în mod normal pe 30 iunie, dar tehnicianul de 41 de ani și-a anunțat deja despărțirea de medieșeni și a devenit principalul favorit pe lista oltenilor după ce aceștia l-au demis pe Corneliu Papură.
“Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt. Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el. Eu zic că am făcut o treabă bună la Mediaș, am calificat echipa în play-off, o performanță unică pentru club“, spunea Iordănescuîn urmă cu câteva zile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo