”Din păcate nu am reușit să marcăm, a fost singurul lucru care ne-am lipsit. În rest am făcut un joc foarte bun, sunt extrem de mulțumit de atitudinea lor și de dăruirea de care au dat dovadă. Din păcate, nu am putut să înscriem, dar ne-am creat multe ocazii, am reușit să îi dominăm chiar la Cluj, este un mare lucru din punctul meu de vedere, acest lucru dă moral echipei. Din nefericire, acel autogol a făcut diferența, ei fiind echipa mai experimentată”, a afirmat Vintilă la DigiSport.
”Nu îmi reproșez nimic din punct de vedere al alcătuirii primului 11, nu am un lot foarte numeric, am doar câțiva jucători pe care pot să îi bag și a trebuit să fac anumite alegeri. Singurul lucru pe care îl am de reproșat este că nu am marcat”, a continuat el.
”Cupa României este un obiectiv important pe care noi mizăm. Dar și în campionat vrem să rămânem aproape de CFR și să ne jucăm șansa până la capăt. Sigur că lipsește atmosfera creată de public, dar astea sunt deciziile și trebuie să ne supunem pentru că nu avem încotro”, consideră Vintilă.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Vintilă: ”Duckadam era prezent doar la televizor!”

Bogdan Argeș Vintilă a fost întrebat și de demisia lui Helmuth Duckadam. ”Dânsul știe mai bine cum a ajuns la această decizie. Mie chiar îmi pare rău, eu l-am cunoscut la deplasarea de la Guimaraes și mi-aș fi dorit să-l văd mai mult alături de echipă”.
”Dacă el nu venea pe la teren, eu nu aveam cum să-l implic. Are experiență, oricând un sfat de la dânsul este binevenit, dar din păcate era prezent doar la televizor și nu era alături de noi”, a afirmat antrenoru FCSB.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20