Iată comunicatul emis de CFR Cluj:
"Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru.
Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit"

Se vorbea de aducerea lui Adrian Mutu

Conform informațiilor AntenaSport, clujenii ar fi vrut scape de Dan Petrescu însă obstacolul constă în clauza sa de reziliere. Petrescu ar urma să primească un milion de euro în cazul în care este dat afară. Favorit pentru a-l înlocui este Adrian Mutu în acest moment.
Speculațiile au apărut după ce Dan Petrescu și-a arătat nemulțumirea față de anumite probleme interne de la CFR după meciul cu Craiova.
”Au fost probleme la club înaintea acestui meci și mai sunt probleme. A fost o săptămână agitată. Sunt mulți jucători care nu joacă din cauza regulii acesteia, U21, sunt puţin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu vreau să dezvălui mai multe”, a declarat Petrescu după partida cu Craiova.
Petrescu trimitea astfel vina pe evoluția slabă a echipei pe seama conducerii iar acest lucru i-a nemulțumit pe oficialii ardeleni. Antrenorul făcea referire la întârzierea plății unui bonus dar președintele CFR-ului consideră că este chiar antrenorul cel care pune clubul într-o poziție slabă din punct de vedere financiar din cauza cererilor sale.
Mara a declarat la DigiSport recent că "nu există nicio restanţă la echipă. S-a plătit şi bonusul restant. Iar salariul a fost achitat cu două săptămâni înainte".
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11