Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția unui jucător de la FCSB după transferul lui Chipciu la CFR Cluj: "Nu mă surprinde deloc"

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/01/2020 la 18:20 GMT+2

Dragoș Nedelcu, mijlocașul celor de la FCSB, a recunoscut că și-ar fi dorit să fie coleg cu Alex Chipciu, dar în același timp înțelege de ce acesta a ales să meargă la CFR Cluj.

chipciu cfr

Credit imagine: Eurosport

Chipciu a semnat în această săptămână cu CFR Cluj, campioana ultimelor două sezoane din Liga 1. La formația pregătită de Dan Petrescu, internaționalul român va câștiga 30.000 euro pe lună, fiind cel mai mare salariu din Liga 1.
După primul meci disputat de FCSB în cantonamentul din Marbella, Nedelcu a vorbit despre transferul lui Chipciu la CFR, principala contracandidată a "roș-albaștrilor" la titlu:
"Nu mă surprinde că Alex Chipciu merge la CFR. Fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru familia lui. Îl felicit că a făcut acest pas. Sper să îl învingem în primul meci. L-aș fi vrut coechipier, e un jucător cu reale calități.", a spus Dragoș Nedelcu, aflat cu FCSB în cantonament.
chipciu transfer sumi

FCSB, debut cu stângul în noul an

FCSB a pierdut primul meci din 2020 împotriva lui FC Basel, scor 0-1, în cantonamentul din Marbella.
Partida amicală a fost săracă în ocazii de poartă, singurele faze importante fiind reușite de Adrian Popa pentru "roș-albaștri" și de neamțul Edon Zhegrova pentru Basel. Mijlocașul FCSB-ului a intrat după pauză și a trimis o lovitură liberă (min. 55) de la 20 de metri, puțin peste poartă.
Cele mai mari șanse de gol le-au avut elvețienii. În minutul 78, Edon Zhegrova a rămas singur cu portarul Andrei Vlad, dar a trimis balonul în bară. Tot Zhegrova a marcat singurul gol al meciului, cu cinci minute înainte de final.
Următoarele meciuri de verificare ale FCSB-ului:
• FCSB – Karlsruher SC (18 ianuarie, ora 16:00)
• FCSB – FC Lokomotiv Moscova (20 ianuarie, ora 17:00)
• FCSB – Jeonbuk Hyundai FC (22 ianuarie, ora 17:00)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo