''Dacă nici pe CFR Cluj nu mai batem, pe cine să mai batem atunci? Mai glumim şi noi. Pentru băieţi este o şansă să aducem suporterii alături de noi, nu au nimic de pierdut. CFR este o echipă cu experienţă, o echipă omogenă, cu jucători angrenaţi în cupele europene şi în campionat şi dacă le lipseşte un jucător nu este o problemă'', a spus Rednic.
Tehnicianul nu a dorit să vorbească despre evoluţia campioanei în cupele europene: ''Nu vreau să comentez jocul lor, dar nici lor nu le este uşor, presiunea este foarte mare, jocurile au fost la limită. Dar mai ai o şansă să câştige ultimele două jocuri din Europa şi cred că o pot face. Şi eu sunt de acord cu Dan Petrescu, trebuie să ne pupăm atunci când prindem un loc în Europa Conference League''.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29
ARSENAL, CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA SA! EL E ÎNLOCUITORUL LUI AUBAMEYANG, CARE PLEACĂ LA BARCELONA

Dinamo - CFR | Ce se întâmplă cu Deian Sorescu

Rednic a ţinut să clarifice situaţia conflictului cu Deian Sorescu: ''Eu am martori că nu a fost nimic, eu am ridicat vocea, i-am spus că dacă avea probleme nu trebuia să intre, că nu este OK să se plimbe pe teren şi de aia l-am şi scos la pauză. Asta a fost la Mediaş. Eu am nevoie de de Deian Sorescu, dar de acel Deian Sorescu pe care îl cunosc eu de la începutul campionatului, când juca mijlocaş. Atât a fost cu el, l-am primit la antrenament. Eu dau o şansă la toată lumea. Am nevoie să fie concentrat şi să pună ca importanţă clubul pe primul loc, pentru că îl plăteşte foarte bine, să lase celelalte probleme, pentru că nu se poate face nimic acum, nu este perioadă de transferuri. El a fost un formă la începutul campionatului, a fost şi la echipa naţională, acum a pierdut-o şi nici randamentul nu este aşa cum mi-aş dori eu. Probleme nu are, cum nu au nici ceilalţi, sunt toţi cu salariile la zi. Eu nu am nimic cu nimeni, vreau ca lucrurile să fie bine''.
Antrenorul a comentat şi felul în care se desfăşoară procesul de insolvenţă la club: ''Nu credeam ca Dinamo să ajungă în situaţia asta, au dispărut şi obiecte din sala de fitness. Au plecat cu biciclete, când au plecat. Cei care au plecat nu au plecat cu mâna goală. Iar maşinile le-au vândut imediat. Sunt probleme, dar noi ne gândim cum să facem să scoatem echipa din zona asta''.

Rednic, revoltat că noile stadioane din București nu pot fi folosite

Rednic s-a arătat nemulţumit de faptul că nu se poate juca pe noile stadioane: ''Eu nu ştiu de ce le-au mai făcut dacă nu lasă echipele să joace pe ele. Normal că mi-ar fi convenit să joc pe ele, mai ales când a fost meciul cu Rapid. Dar nu am avut altă soluţie. Acum am înţeles că în ianuarie s-ar deschide. Dar nu cred, pentru că noi nu avem nici guvern''.
Tehnicianul a criticat şi faptul că meciul cu suporterii vaccinaţi nu au acces pe stadioane: ''Meciul cu Islanda este foarte important şi se joacă cu porţile închise. De ce să nu laşi suporterii vaccinaţi să intre pe stadion? Pentru că băieţii au nevoie de sprijin. De ce suntem aşa căpoşi noi? Trebuia să fim căpoşi şi exigenţi în vară. Am vrut Untold şi mare, până şi primarii erau la Untold. Ce mai vrem?''
FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe CFR Cluj, duminică, pe Stadionul Dinamo, de la ora 18:30, într-un meci din etapa a 15-a, ultima a turului Ligii I.
Sursa: Agerpres
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11