După ce joi seara, în meciul restanță dintre Viitorul și Poli Iași, constănțenii au fost învinși cu 1-2, pe teren propriu, conducerea clubului de la litoral a anunțat pe site-ul oficial că "din cauza lipsei de rezultate, Viitorul Constanța a decis să întrerupă colaborarea cu antrenorul Mircea Rednic".
Doar că tehnicianul are deja o ofertă clară pe masă, fiind dorit în Ştefan cel Mare, anunţă Gazeta Sporturilor. De altfel, s-a discutat despre o nouă descălecare a "Puriului" la formaţia roş-albă încă din vara trecută, dar nu s-a ajuns la un numitor comun. Tehnicianul de 59 de ani a adus ultimul titlu în 2007 și a mai fost la Dinamo de încă două ori de atunci. Negoiță l-a dat afară pe antrenorul de 58 de ani în 2016 și 2019.

Rednic, tentat să revină la Dinamo din vară

Romanian Liga I
Bonetti contraatacă! Italianul o așteaptă pe Dinamo la tribunal: "Vor să-l demită fără să plătească"
ACUM 9 ORE
Mircea Rednic a vorbit cu cei din anturajul lui Dinamo în ultimul timp, aceștia fiind conștienți de poziția ingrată pe care "Puriul" o are la Viitorul. La momentul respectiv, tehnicianul a fost nevoit să spună "pas", mai ales că nu îi place să ia o echipă în mijlocul sezonului.
Acum, odată cu încetarea colaborării cu Viitorul, varianta revenie pentru Dinamo. Rednic le-a transmis celor din Ştefan cel Mare că prioritar e un angajament în afara graniţelor dar că, dacă nu va găsi un proiect care să îi convină, va fi dispus să preia echipa de suflet din vară. Evident, cu condiţia ca aceasta să rămână în Liga 1. Mircea Rednic e apropiat de mulţi lideri ai PCH, el fiind şi membru "Doar Dinamo Bucureşti", astfel că ar avea sprijinul fanilor.
Cota tehnicianului, care la începutul carierei, după ce a luat un titlu istoric cu Rapid, era una excelentă, a scăzut mult în ultimul timp. În perioada cât s-a aflat pe banca constănțenilor, Mircea Rednic a reușit să își conducă echipa la doar două victorii din 17 meciuri. Pentru Rednic, Viitorul a fost cea de a 10-a echipă antrenată în România. Hunedoreanul a antrenat prim dată pe Rapid, în sezonul 2000-2001.
Romanian Liga I
Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48