Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reghecampf e la un pas să plece de la arabi și poate reveni la FCSB. Reacția clubului

Sebastian Ujica

Publicat 08/10/2019 la 11:35 GMT+3

FCSB își poate schimba din nou antrenorul. Echipa a fost antrenată deja de Bogdan Andone, Vergil Andronache și Bogdan Vintilă în prima parte a acestui sezon.

Laurențiu Reghecampf

Credit imagine: Eurosport

Vicecampioana României din ultimele 4 sezoane, FCSB, își poate schimba din nou antrenorul. Gigi Becali l-a ales pe Bogdan Argeș Vintilă după Andone și Andronache, însă rezultatele au fost mixte. Deși echipa a obținut victorii cu Viitorul și Craiova, egalurile cu CFR Cluj și Dinamo după un joc neconvingător al echipei pot să ducă la plecarea lui Vintilă.
Cu atât mai mult cu cât una dintre variantele preferate ale patronului echipei poate deveni liber de contract! Laurențiu Reghecampf are probleme la Al-Wasl și riscă să fie dat afara. Reghecampf a fost o variantă pentru FCSB și la precedentele schimbări de antrenor, însă nu era disponibil în acel moment.

Reghecampf, la un pas de plecarea de la Al-Wasl

Laurențiu Reghecampf se află la Al Wasl din luna ianuarie și are un salariu uriaș, de 3 milioane de euro. Ultimele rezultate sunt însă dezămagitoare: un singur punct în campionat după 3 etape, fără victorie de 5 partide în toate competițiile. Aştept şi eu acum decizia clubului. Vom avea câteva discuţii şi vom vedea ce va urma" a declarat Reghecampf după ultima partida, conform presei din Arabia Saudită.
"Se va întoarce, va colabora cu Gigi toată viaţa. Dacă, să spunem, Laur ar întrerupe colaborarea în Emirate, ar putea veni. Acum are doi ani de contract, dar vorbind de FCSB şi Becali, e numărul 1 lângă patron. E ca o relaţie între fiu şi tată" spunea soția antrenorului, Anamaria Prodan, despre această posibilitate.

Becali neagă venirea lui Reghecampf

Patronul celor de la FCSB îl susține la nivel declarativ pe Bogdan Argeș Vintilă și a respins ideea revenirii lui Laurențiu Reghecampf în acest moment.
”Avem un antrenor, care e acolo. Habar nu am despre așa ceva. Eu am antrenor. Îl dăm afară așa pe antrenor? E prietenul meu Reghe, dar nu așa. Nu se eliberează așa totul dacă e Reghe liber. Să aștepte ca Vintilă să fie pe doi și după” a spus Gigi Becali la Pro X despre situația antrenorului de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo