0-1 cu Clinceni și 0-1 cu Chindia, ambele pe teren propriu, l-au determinat pe Bergodi să-și dea demisia de la Craiova. Sunt singurele partide pierdute de olteni în acest sezon! Bergodi lasă Craiova pe primul loc în România cu 24 de puncte după 10 meciuri și golveraj 14-5.
Italianul a condus echipa din Craiova până pe poziția a doua în sezonul precedent, dar a fost criticat dur după eliminarea prematură din Europa. Formația din Bănie a pierdut chiar în primul tur preliminar din Europa League în Georgia, 1-2 cu Locomotive Tbilisi.

Laurențiu Reghecampf, varianta surpriză pentru banca oltenilor

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Prioritatea conducerii Craiovei este în acest moment Laurențiu Reghecampf, conform informațiilor ProSport. ”Reghe” a demisionat recent de la Al Wasl.
Sosirea lui Reghecampf la Craiova ar fi cu siguranță una surprinzătoare, mai ales că dacă el se va întoarce în Liga 1, destinația a părut mereu să fie FCSB, fosta sa echipă. De altfel, acolo antrenează în acest moment cei doi colaboratori ai săi din trecut, Thomas Neubert și Toni Petrea.
O altă formație care îl dorește pe Reghecampf este Al Shabab din Arabia Saudită, acolo unde evoluează și fostul portar al CFR-ului, Arlauskis.

Alte variante pentru Craiova

O altă posibilitate, dacă Reghecampf nu va sosi în Oltenia, este Eugen Neagoe. Venirea sa la Craiova pare una mult mai plauzibilă, având în vedere că este momentan liber de contract.
Emil Săndoi ar putea sosi și el la Craiova. El a resuscitat incredibil Chindia Târgoviște în acest sezon, iar echipa dâmbovițeană salvată în extremis de retrogradare este acum pe locul 7. Succesul de la Craiova este cea mai mare victorie a lui Săndoi la Chindia și după meci s-a declarat interesat de o revenire pe banca echipei de pe Oblemenco.
"Cu un ochi râd și cu altul plâng. Nu am fost un jucător oarecare aici. Am 15 campionate jucate, campionat câștigat, cupe. M-am sacrificat mereu pentru echipă. Încerc de fiecare dată, pe lângă postul de la Chindia, să reprezint și Craiova fotbalistică așa cum se cuvine. Cine știe? În fotbal e posibil orice. Orice jucător care a jucat aici ar vrea să facă parte. Cu atât mai mult eu, care nu am trecut pe la Craiova ca gâsca prin apă”, a spus Săndoi.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20