”E foarte urât să spui ce a zis el, e lipsă de respect pentru cei care au fost pe teren. Normal că am avut motivele mele să fac echipa aşa cum am făcut-o, dar trecând peste asta, vă reamintesc că la Craiova am pierdut în prelungiri, când noi în loc să liniştim jocul ne-am dus să dăm golul victoriei. Jucătorii pe care i-am folosit atunci au fost cei care ar fi trebuit să joace.
Alibec a fost accidentat. După meciul cu Gaz Metan (n.r. scor 0-0) a avut contracturi la ambele picioare şi o săptămână nu a făcut decât tratament la Bucureşti. Iar pe Budi şi Fatai trebuie să-i bag la pauză. Fatai a intrat, cu Budescu s-a întâmplat ceva şi nu a mai intrat până la urmă. Eu îl întreb de ce l-a folosit aşa puţin pe Rondon? Sau de ce nu joacă Cestor? Sunt convins că are motivele sale.
Ideea este că jucătorii mei vor să termine cu capul sus acest sezon. Şi Budescu, şi Alibec, şi Simion, şi Radunovic, şi Crepulja, şi Lazar şi toţi ceilalţi care intra titulari sau pe parcurs. Au demonstrat în meciurile cu FCSB şi CFR Cluj şi eu spun că nici la Craiova nu am jucat rău. Trebuia doar să fim un pic mai şmecheri", a declarat Andone pentru DigiSport
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 17 ORE

Dan Petrescu, nervos după CFR - Astra 2-2

Dan Petrescu e mulțumit de faptul că CFR a scăpat de presiunea primului loc, dar în același timp depinde doar de ea, o victorie contra Craiovei, în meciul direct, putând să o facă pe gruparea clujeană campioană pentru al treilea an la rând.
Totuși, "SuperDan" nu a renunțat la discursul contra arbitrilor, explicând că oltenii au fost mereu protejați de cavalerii fluierului.
"Pe Craiova e presiunea, ei sunt pe primul loc. Dar şi aşa, noi suntem la mâna noastră, dacă adunăm 4 victorii, câştigăm titlul. Mi-aş dori când vine Craiova aici, Astra să joace cu acelaşi spirit şi să îi văd pe Alibec, Budescu şi Fatai pe teren. Sper ca Botoşani să facă meciul vieţii, şi Steaua la fel. Cu noi joacă toată lumea. Arbitrajele sunt cum sunt, nu am văzut arbitraj împotriva Craiovei. Sunt chestii pe care lumea nu le vede, dar nu vreau să le iau din merite lor", a mai spus Petrescu.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36