Cristi Tănase a jucat în sezonul trecut în liga a 2-a din Turcia, la Eskisehirspor și la Giresunspor, iar din data de 4 august a devenit liber de contract. Nemaigăsindu-și alt angajament în străinătate, Tănase s-a hotărât să revină în fotbalul românesc și va evolua în acest sezon pentru Academica Clinceni.

Tănase a fost dorit insistent și de formația care l-a crescut, FC Argeș, care și-a manifestat interesul pentru el în mod public, prin vocea antrenorului Ionuț Badea, dar cel mai probabil nu s-a ajuns la o înțelegere din cauza banilor: "S-a discutat despre Cristi Tănase, ne-ar ajuta oricine poate juca în axul central. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, am văzut zeci, poate chiar sute de jucători.Unii nu se potriveau, de alții nu ne puteam atinge, pentru că cereau salarii prea mari."

Romanian Liga I
Bogdan Andone, demis de la Astra. Ce antrenor este favorit să îi ia locul pe banca giurgiuvenilor
PESTE O ORĂ

Cristi Tănase și-a atins apogeul carierei la FCSB

Mijlocașul crescut la FC Argeș a evoluat 6 ani la FCSB (2009-2015) perioadă în care a ajuns și la echipa națională unde devenise la un moment dat un jucător de bază. Tănase a strâns 41 de selecții în tricoul primei reprezentative, marcând și 6 goluri.

După plecarea de la FCSB, Tănase a mai evoluat la Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor şi Giresunspor. Din păcate pentru el, cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă, Tănase putându-se înscrie pe o listă mare cu jucători foarte buni care au oferit prea puțin în comparație cu talentul pe care l-au avut.

6 trofee a câștigat Cristi Tănase la FCSB

  • 3 titluri în Liga 1: 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015
  • 2 Cupe ale României: 2010-2011 și 2014-2015
  • 1 Supercupă a României: 2014
Romanian Liga I
Universitatea Craiova a anunțat 3 cazuri de Covid-19. Doi dintre cei testați pozitiv sunt jucători
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Alibec pleacă de la Astra! Giurgiuvenii au acceptat ultima ofertă primită. Unde va juca
ACUM 4 ORE