Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revenire spectaculoasă în fotbalul românesc! Cristi Tănase a bătut palma cu o formație de Liga 1

Nicu Savin

Publicat 03/09/2020 la 12:19 GMT+3

Cristi Tănase, fostul jucător al FCSB-ului și al echiepei naționale, a ajuns la un acord cu Academica Clinceni, conform site-ului antenasport.ro. Mijlocașul ajuns la 33 de ani va semna un contract valabil pe un sezon cu gruparea ilfoveană.

cristi tanase

Credit imagine: Getty Images

Cristi Tănase a jucat în sezonul trecut în liga a 2-a din Turcia, la Eskisehirspor și la Giresunspor, iar din data de 4 august a devenit liber de contract. Nemaigăsindu-și alt angajament în străinătate, Tănase s-a hotărât să revină în fotbalul românesc și va evolua în acest sezon pentru Academica Clinceni.
Tănase a fost dorit insistent și de formația care l-a crescut, FC Argeș, care și-a manifestat interesul pentru el în mod public, prin vocea antrenorului Ionuț Badea, dar cel mai probabil nu s-a ajuns la o înțelegere din cauza banilor: "S-a discutat despre Cristi Tănase, ne-ar ajuta oricine poate juca în axul central. Vom încerca să mai aducem fotbaliști, am văzut zeci, poate chiar sute de jucători.Unii nu se potriveau, de alții nu ne puteam atinge, pentru că cereau salarii prea mari."

Cristi Tănase și-a atins apogeul carierei la FCSB

Mijlocașul crescut la FC Argeș a evoluat 6 ani la FCSB (2009-2015) perioadă în care a ajuns și la echipa națională unde devenise la un moment dat un jucător de bază. Tănase a strâns 41 de selecții în tricoul primei reprezentative, marcând și 6 goluri.
După plecarea de la FCSB, Tănase a mai evoluat la Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor şi Giresunspor. Din păcate pentru el, cariera sa a luat-o pe o pantă descendentă, Tănase putându-se înscrie pe o listă mare cu jucători foarte buni care au oferit prea puțin în comparație cu talentul pe care l-au avut.
6 trofee a câștigat Cristi Tănase la FCSB
  • 3 titluri în Liga 1: 2012-2013, 2013-2014 și 2014-2015
  • 2 Cupe ale României: 2010-2011 și 2014-2015
  • 1 Supercupă a României: 2014
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo