Căpitanul echipei FC Botoșani, Jonathan Rodriguez, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea caz de infectare la gruparea moldoveană. Echipa, care sâmbătă, 4 iulie 2020, va juca la București cu FCSB în Liga 1, de la ora 20:00, nu este afectată de acest caz. Rodriguez abia de la 1 iulie era în programul lui Marius Croitoru. Este al doilea caz de coronavirus de la gruparea moldoveană, după ce și doctorul echipei Petrică Rădăuceanu a fost depistat pozitiv.
Cu doar două zile înainte de a intra în planurile lui Marius Croitoru, unul din fotbaliştii argentinieni repatriaţi de FC Botoşani după începutul pandemiei de coronavirus, a fost depistat pozitiv cu afecţiunea cauzată de acesta, susține monitorulbt.ro. Jucătorul argentinian se afla în izolare de pe data de 18 iunie.Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Jonathan Rodriguez a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Rodriguez, prima reacție după ce a fost confirmat pozitiv

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Mă simt bine. Nu am nici un simptom. Eu eram în carantină după ce am venit din Argentina. Sper să treacă cât mai repede această problemă şi să revin să joc. Eu am venit pe 15 iunie în România, am făcut doua teste şi am ieşit negativ. Am stat izolat în casă şi duminica, la al treilea test am fost pozitiv. Am venit şi am stat împreuna cu Cascini, colegul meu de la echipă şi el e negativ şi eu pozitiv. Nu am fost în contact cu nimeni de la echipă, pentru că de când am venit în România, am fost în izolare acasă", a spus Rodriguez pentru ziare.com.

Patronul FC Botoșani îl voia pe Rodriguez pe teren împotriva FCSB

Valeriu Iftime a declarat că se baza pe Jonathan Rodriguez pentru meciul cu FCSB. Testul pozitiv al argentinianului i-a dat planurile peste cap patronului FC Botoșani. ”Astăzi i-au făcut din nou testul și e pozitiv. Asta mi-a spus Cătălin Anton acum. El oricum era în izolare, nu mai înțeleg nimic. Aseară, când am vorbit cu președintele despre Rodriguez, el m-a sunat și mi-a spus că nu are niciun simptom, nimic. Rămâne pentru mine o pierdere pentru că voiam să fie pregătit pentru meciul de sâmbătă. Rodriguez este deja luat la spital. Ce să fac acum? El oricum nu juca la noi, a venit târziu. E un mare ghinion pentru el că a fost depistat pozitiv. El nu va juca. Echipa sigur că pierde într-un fel și altul. Sper să îi găsească înlocuitorul potrivit și să îl ajute Dumnezeu să se facă sănătos și să revină”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11