Mario Rondon i-a dat mari emoții lui Edi Iordănescu, noul antrenorul al CFR-ului, când a ieșit accidentat în minutul 8 al meciului cu FCSB, din ultima etapă a Ligii 1. Din fericire pentru campioana României, problemele medicale ale atacantului din Venezuela nu sunt grave.
Potrivit jurnalistului Mario Alberto Sanchez, conaționalul lui Rondon, atacantul lui CFR Cluj a suferit o accidentare la bicepsul femural, dar aceasta nu este gravă.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32

Rondon s-a accidentat în derby-ul CFR Cluj - FCSB și va lipsi până în ianuarie

În prezent, Rondon se află în Portugalia pentru procesul de recuperare și va reveni în România în luna ianuarie, după vacanța de iarnă.
Prin urmare, Rondon va lipsi la ultimele două meciuri din acest an, ambele extrem de importante pentru CFR: cu Dinamo (deplasare, 17 decembrie) și Universitatea Craiova (acasă, 22 decembrie).
Mario Rondon a devenit o piesă de bază la CFR Cluj. Campioana României este dependentă de serviciile atacantului din Venezuela. În noul sezon, Rondon a contribuit la 9 goluri în tricoul ardelenilor: 6 goluri și 3 assist-uri, în toate competițiile.
La partida cu FCSB, în locul lui Rondon a fost introdus Vojtus. Trupa lui Iordănescu s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Ciprian Deac și Valentin Costache. După 13 etape, CFR Cluj se află pe locul 3 în Liga 1, la 4 puncte în spatele liderului Craiova.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36