Sub comanda lui Cristiano Bergodi, Craiova a încheiat sezonul trecut pe locul 2, după o adevărată finală a campionatului împotriva lui CFR Cluj. Oficialii au fost decişi să meargă pe mâna acestuia, dar italianul şi-a dat demisia, posibilele explicaţii fiind dezbătute aici.
Oltenii au visat să îl aducă pe Rădoi pe bancă, dar selecţionerul a decis să continue pe banca României. Ca atare, s-a apelat pentru a 3-a oară la soluţia de avarie Corneliu Papură, dar acesta nu e o soluţie pe termen lung. Conducerea vicecampioanei îşi doreşte un tehnician capabil să ia titlu şi, potrivit Gazetei Sporturilor, e în discuţii avansate cu Ronny Levy.
Acesta e liber de contract după despărţirea de Beitar Ierusalim şi pare tentat de o nouă provocare în Liga 1.
Fotbal
Edi Iordănescu a decis! Cine este fundașul care îi ia locul lui Vlad Chiricheș în lotul României
19/09/2022 LA 11:33
"Cine nu ar vrea să ajungă la un club puternic, de tradiție?", a spus israelianul pentru sursa citată, fără a vorbi despre negocierile purtate cu cei din staff-ul administrativ al formaţiei din Bănie.

Cine este Ronny Levy, principalul favorit să preia Craiova

Ronny Levy şi-a început cariera de antrenor la Maccabi Haifa, ca secund, în 1999. Ulterior, din 2003, a preluat postul de principal la formaţia pentru care a scris istorie şi ca jucător. A câştigat trei titluri cu Maccabi (2003–04, 2004–05, 2005–06), pentru ca în 2009 să aibă prima aventură în afara Israelului, ca antrenor, la Unirea Uriceni. A preluat echipa de la Dan Petrescu şi a terminat pe 2 campionatul în Liga 1, pentru ca apoi să se întoarcă în Israel, pentru a conduce Beitar Ierusalim.
Ulterior, tehnicianul de 54 de ani a mai antrenat FCSB, Anorthosis Famagusta (în două rânduri), din nou Beitar Ierusalim (în două rânduri), Maccabi Nezanya şi din nou Maccabi Haifa.
Sezonul trecut, cu el la timonă, Beitar Ierusalim s-a clasat pe trei în campionat, dar a terminat la mare distanţă de campioana Maccabi Tel Aviv (28 de puncte). La finalul stagiunii, părţile au decis să îşi strângă mâna şi să se despartă, iar antrenorul şi-a luat o perioadă de pauză, deşi a avut câteva oferte interesante.
Romanian Liga I
Florin Răducioiu dă de pământ cu FCSB-ul lui Nicolae Dică după eșecul de pe terenul Craiovei
19/09/2022 LA 09:04
Romanian Liga I
FCSB, pe toboganul din SuperLigă! Cu o singură victorie în 9 meciuri, Dică are nevoie de un reset
19/09/2022 LA 06:07