Viitorul pleca favorită în meciul cu arădenii, dar spaniolul Ruben Alfonso nu a reușit să debuteze cu o victorie în fotbalul românesc, chiar dacă echipa sa a avut mai mult inițiativa.

Final nebun de primă repriză în Viitorul-UTA

Prima repriză nu a adus nimic spectaculos până aproape de final, când lucrurile s-au derulat incredibil. Mai întâi, Alexandru Ioniță a trimis un șut foarte bun spre poarta Viitorului, care a trecut la mică distanță de trasversală.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
La faza imediat următoare, Alexandru Albu a faultat în careu, iar Marius Bîrsan a acordat penalty. Golgheterul de anul trecut, Gabi Iancu a executat perfect și a deschis scorul pentru gazde în minutul 43. Imediat după reluarea jocului, Alexandru Albu și-a reparat greșeala și i-a pasat excelent lui Buhăcianu, care l-a învins pe Cojocaru cu un șut plasat din interiorul careului, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate, scor 1-1.
În repriza secundă. Viitorul a avut mai mult inițiativa, dar faptul că echipa are un nou antrenor s-a văzut. Tabela nu a mai fost modificată până la final și UTA a obținut un punct important la revenirea pe prima scenă. Arădenii își vor inaugura noul stadion etapa viitoare, contra celor de la FC Voluntari, în timp ce Viitorul se va deplasa în capitală pentru a o înfrunta e FCSB.
Noul sezon al Ligii 1 a debutat ieri, cu meciul dintre FC Argeș și FC Botoșani (2-3). Astăzi vor mai avea loc partidele Sepsi Sf. Gheorghe-CSU Craiova și Astra Giurgiu-FCSB.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32