După ce presa italiană a scris că CFR a perfectat împrumutul italianului Marco Fossati de la Monza, oficialii ardelenilor sunt aproape de a da o nouă lovitură pe piața transferurilor.
Gsp.ro informează că internaționalul islandez Runar Mar Sigurjonsson (30 de ani) va ajunge astăzi la Cluj-Napoca pentru a semna cu campioana României. Sigurjonsson este un mijlocaș ofensiv, care a evoluat din vara lui 2019 la Astana, echipă cu care a câștigat campionatul și Supercupa în Kazakhstan.
Înainte de a ajunge în țara ex-sovietică, fotbalistul islandez a mai jucat la Zwolle (Olanda), Sundsvall (Suedia), Grasshoppers și St Gallen (Elveția), dar și la mai multe echipe din țara sa natală.
Romanian Liga I
Încă un fotbalist pleacă de la CFR Cluj! Anunțul făcut la nici 24 de ore de la cucerirea titlului
16/05/2022 LA 12:34
https://i.eurosport.com/2019/11/28/2726152.jpg

Runar Mar Sigurjonsson semnează astăzi cu CFR Cluj

La prima vedere, CFR a adus un jucător foarte bun, cu multă experiență la nivel internațional. Sigurjonsson are 30 de selecții la naționala Islandei (1 gol), pentru care a revenit după un an de pauză chiar în barajul pentru EURO 2021, disputat împotriva României în toamna anului trecut.
Sigurjonsson a jucat atunci pe final (l-a înlocuit pe Johann Gudmundsson în minutul 83), iar apoi a jucat aproape tot meciul în partida cu Ungaria, în urma căreia islandezii au ratat calificarea la turneul final din vara acestui an.
Sigurjonsson a participat alături de naționala Islandei la EURO 2016, unde nordicii au fost una dintre revelații, dar nu a apucat să joace nici măcar un minut.
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
LIVEBLOG | CFR Cluj și "U" Cluj s-au calificat în sferturile Cupei României! Toate rezultatele zilei
IERI LA 14:45