Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scandal monstru la meciul FCSB - Sepsi! Toni Petrea, mesaj către Leo Grozavu: "Bate-i pe ai tăi!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 22/12/2020 la 00:14 GMT+2

FCSB și Sepsi au încheiat la egalitate meciul de la Mogoșoaia, scor 1-1, din etapa a 15-a din Liga 1. Partida a fost marcată de un incident izbucnit la pauză. Toni Petrea a avut o replică acidă la adresa lui Leo Grozavu, iar de acolo a pornit un scandal uriaș.

Toni Petrea

Credit imagine: Eurosport

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a răbufnit la finalul primei reprize, după ce Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, i-ar fi înjurat pe jucătorii "roș-albaștri". Petrea i-a atras atenția arbitrului central Horațiu Feșnic pentru intrările dure ale covăsnenilor, dar și pentru limbajul nepotrivit al omolugului său de la Sepsi:
"Nu se poate așa ceva!", a strigat Petrea. Complet scos din sărite, antrenorul FCSB-ului a țipat apoi către Grozavu: "Bate-i bă, pe ai tăi, că doar atât știi!".

Scandal uriaș la pauza meciului FCSB - Sepsi! Grozavu, eliminat după o ceartă cu Crețu și Toni Petrea

În cele din urmă, arbitrul l-a eliminat pe Leo Grozavu pentru comportamentul său, iar Sepsi a fost condusă în repriza a doua de secundul Robert Ilyeș.
La finalul meciului au apărut reacții din ambele tabere.
În apărarea sa, Valentin Crețu a recunoscut că Leo Grozavu a făcut un gest "mai grav decât o înjurătură":
"Ce a făcut Grozavu a fost mai grav decât o înjurătură. Astfel de personaje nu fac bine fotbalului românesc. Fofana a faultat de patru ori, dar n-a primit cartonaș galben. Am primit eu galben, pe culoar", a spus fundașul FCSB-ului.
De celalaltă parte, Ilyeș i-a luat apărarea antrenorului principal de la Sepsi, spunând că Vali Crețu i-ar fi adresat cuvinte urâte lui Grozavu:
"Leo a intervenit și a spus că nu e frumos să facă jucătorii așa. Nu pot să reproduc ce cuvinte a zis fotbalistul spre bancă", a declarat Ilyeș.

FCSB - Sepsi 1-1. Formația "roș-albastră", campioană de iarnă

După victoria clară de la Craiova, FCSB avea nevoie de un rezultat pozitiv contra lui Sepsi pentru a fi sigură că încheie turul sezonului regulat pe prima poziție a clasamentului. Jucătorii lui Toni Petrea nu au început însă foarte bine meciul, iar oaspeții au avut mai mereu inițiativa în prima repriză.
Totuși, la prima acțiune în care a intrat în careul advers, FCSB a deschis scorul. Florinel Coman a executat perfect o fază fixă în minutul 30, iar Cristea a reluat cu capul din apropierea porții. Oaspeții au continuat apoi să atace, iar Fofana a egalat în minutul 37 cu un șut plasat de la marginea careului.
Repriza secundă a fost mai bogată în ocazii, dar niciuna dintre echipe nu a mai găsit drumul spre gol. Oaspeții au avut câteva șanse bune de a trece în avantaj, dar finalul le-a aparținut în totalitate "roș-albaștrilor". Moruțan a ratat o ocazie monumentală în minutele de prelungire și s-a încheiat 1-1, rezultat echitabil până la urmă.
Chiar dacă a pierdut 2 puncte, FCSB a încheiat turul sezonului regulat pe prima poziție. Bucureștenii pot fi egalați la puncte de Craiova, în cazul în care oltenii o bat mâine pe CFR, dar diferența de golaveraj este net în superioară celor de la FCSB. În schimb, Sepsi încheie anul pe locul 4, la 7 puncte în spatele FCSB-ului, demonstrând clar că este o candidată serioasă la prezența în play-off.
FCSB va juca în prima etapă a returului pe teren propriu contra Astra, pe 15 ianuarie. Și cei de la Sepsi vor începe acasă 2021, ei urmând să primească vizita celor de la CS Universitatea Craiova, pe 12 ianuarie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo