Conform gsp.ro, mai mulți suporteri ai lui Dinamo au mers la baza clubului de la Săftica și i-au cerut socoteală directorului sportiv, Rufo Collado. În timp ce echipa era la antrenament, ultrașii lui Dinamo s-au răfuit cu oficialul echipei, căruia i-au reproșat tot ceea ce se întâmplă la club, iar tonul folosit nu a fost cel mai liniștit.
Așa cum ibericul a confirmat ulterior, suporterii i-au cerut să plece din Romania, deoarece, în viziunea acestora, este la fel de vinovat ca și așa zișii investitori, care întârzie să livreze banii promiși echipei.
"Mi-au zis să mă urc în primul avion și să plec. Ce vină am eu? Sunt doar director sportiv, nu investitor. Sunt foarte mândru de echipa pe care am construit-o ca o fundație pentru viitor. Nu renunț! Am muncit să construiesc un mare prezent și, sper, viitor pentru această echipă, am planuri mari, dar nu sunt eu responsabil pentru întârzierea banilor. Știe și Pablo Cortacero situația.", a declarat Rufo Collado pentru gsp.ro.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
IERI LA 08:44

Rufo Collado: "Sper ca miercuri jucătorii să fie plătiți"

În ciuda presiunii la care a fost supus de către fani, ibericul a declarat că nu renunță și că speră ca miercuri să ajungă banii promiși de Cortacero: "Voi rămâne să lupt pentru Dinamo. Sunt alături de jucători și simt empatie din partea lor. Și sper din tot sufletul ca miercuri să fie plătiți!"
Între timp, situația de la Dinamo este mai gravă pe zi ce trece. Jucătorii, staff-ul tehnic și ceilalți angajați ai clubului nu sunt plătiți de luni bune, iar echipa risca să fie depunctată din cauza datoriilor. Acest pericol a fost îndepărtat pentru moment, dar situația nu poate continua așa la infinit, clubul putând intra în faliment dacă banii promiși de iberici nu vor ajunge cât mai repede.
Chiar dacă pe plan sportiv lucrurile par să se redreseze (Dinamo are 4 puncte în ultimele 2 etape în Liga 1 și s-a calificat în optimile Cupei României), Cosmin Contra pare decis să plece, iar ibericii i-au găsit deja înlocuitor.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39