Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, unde s-a stabilit o mărire de capital de 5 milioane de €. În ciuda acestui fapt, clubul este obligat să plătească o serie de datorii până la finalul acestui an. În caz contrar, Dinamo nu va primi licența pentru sezonul viitor, iar acest scenariu ar putea fi primul pas spre faliment.
Conform gsp.ro, jucătorii și membrii staff-ului tehnic s-au săturat de promisiuni deșarte și au făcut front comun în fața acționarilor. Aceștia au vorbit între ei și au convenit că dacă nu le vor fi achitate salariile restante în primele zile din 2021, nu se vor prezenta la reunirea lotului în luna ianuarie.

CORTACERO SUSȚINE CĂ BANII AU FOST BLOCAȚI ÎN ANGLIA

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 8 ORE
Chiar dacă jucătorii lui Dinamo nu și-au primit salariile de luni bune iar fanii au fost nevoiți să aducă ei fondurile necesare, Cortacero susține că el a virat banii, însă aceștia au fost blocați în Anglia.
"Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.
Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri)ce vor ajunge sigur în ianuarie", le-a spus Cortacero acționarilor, conform doardinamo.ro.
Romanian Liga I
Un nou scandal la Dinamo! Dario Bonetti refuză să semneze rezilierea contractului
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
De ce a refuzat Rednic să revină pe banca lui Dinamo, după ce "câinii" s-au despărțit de Bonetti
IERI LA 19:26