Astăzi a avut loc Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, unde s-a stabilit o mărire de capital de 5 milioane de €. În ciuda acestui fapt, clubul este obligat să plătească o serie de datorii până la finalul acestui an. În caz contrar, Dinamo nu va primi licența pentru sezonul viitor, iar acest scenariu ar putea fi primul pas spre faliment.
Conform gsp.ro, jucătorii și membrii staff-ului tehnic s-au săturat de promisiuni deșarte și au făcut front comun în fața acționarilor. Aceștia au vorbit între ei și au convenit că dacă nu le vor fi achitate salariile restante în primele zile din 2021, nu se vor prezenta la reunirea lotului în luna ianuarie.

CORTACERO SUSȚINE CĂ BANII AU FOST BLOCAȚI ÎN ANGLIA

Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 14 ORE
Chiar dacă jucătorii lui Dinamo nu și-au primit salariile de luni bune iar fanii au fost nevoiți să aducă ei fondurile necesare, Cortacero susține că el a virat banii, însă aceștia au fost blocați în Anglia.
"Din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocați și verificați de Agenția de Spălare a Banilor din Anglia. Acum ni s-a dat ok-ul.
Acest lucru s-a întâmplat și cu încă 5 milioane de euro (n.r. 1,5 milioane joi şi 3,5 milioane vineri)ce vor ajunge sigur în ianuarie", le-a spus Cortacero acționarilor, conform doardinamo.ro.
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
25/01/2022 LA 04:58
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55