Yazalde Pinto a deschis scorul pentru Hermannstadt după ce a surprins apărarea oaspeților și l-a lobat pe portarul Roland Niczuly. Ce a urmat însă a părut o sfidare a regulilor de distanțare socială chiar în ziua în care România a înregistrat cel mai mare număr de cazuri noi de coronavirus - 889.
În ciuda faptului că toate partidele din Liga 1 se disputa cu porțile închise pentru a preveni răspândirea coronavirusului, fanii sibienilor nu au putut sta departe de echipa favorită și s-au adunat în jurul stadionului. Ei au profitat că arena nu are o peluză în spatele porții și s-au urcat pe gardurile adiacente. Yazalde nu s-a sfiit să meargă chiar în fața propriilor suporteri pentru a sărbători reușita.

Coronavirus în Liga 1

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În România au fost înregistrate 889 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, un număr record. De altfel, coronavirusul este prezent și în Liga 1. La Dinamo au fost depistați pozitiv 10 jucători iar următoarele două meciuri ale câinilor au fost amânate. De asemenea, astăzi a fost depistat un nou caz la CFR. Meciul ardelenilor cu FCSB care urma să aibă loc în această seară a fost și el amânat.
Alexandru Păun este cel care a acuzat simptome - a avut 38 de grade temperatură -, iar rezultatul testelor a confirmat că acesta este pozitiv.
Ca atare, partida cu FCSB din această seară a fost amânat, iar LPF a avansat deja o dată pentru reprogramarea partidei: 28 sau 29 iulie. Ardelenii vor avea un adevărat tur de forță în acea perioadă: trupa lui Dan Petrescu are pe 26 iulie meci cu Botoșani, iar pe 1 august e programat derby-ul care poate decide campioana, contra Craiovei.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20