Singurul sprijin actual primit de Dinamo vine din partea suporterilor, care încearcă, prin programul DDB, să-și mențină echipa deasupra liniei de plutire. Fanii "câinilor" s-au obișnuit în ultimele luni să strângă bani din vânzarea de bilete online, licitații și donații, pentru ca apoi să-i trimită către jucători ca prime pentru efortul lor din fiecare zi.
Și, în mod paradoxal, jocul lui Dinamo a început să arate mai bine. Formația pregătită de Jerry Gane a câștigat ultimele 3 meciuri și a urcat pe locul 10 în Liga 1, la 4 puncte sub zona playoff-ului.

Scrisoarea superbă a unui copil către Moș Crăciun: "Îmi doresc ca Dinamo să ajungă în playoff și să aibă bani"

Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM 17 ORE
Suporterii dinamoviști continuă campania pentru susținerea clubului. Iar unul dintre cei mai tineri suporteri își dorește enorm să se implice în programul DDB. Recent, puștiul i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun, în care a enumerat lucrurile pe care și le-ar dori de sărbători.
Micuțul n-a uitat de dragostea lui pentru Dinamo și l-a rugat pe Moș Crăciun să facă o minune pentru echipa lui favorită. Scrisoarea respectivă a ajuns în atenția Peluzei Cătălin Hîldan, care a făcut-o publică:
"Eu cred că anul acesta am fost cuminte, am avut rezultate bune la școală, am fost locul 1 la concursul de pian, am luat locul 1 la concursul de teorie și m-am înțeles cu sora mea. Eu aș dori să primesc:
  • Un lego
  • Noi ghete de fotbal
  • Să fiu sanatos
  • O carte
  • Un PS5 (dacă se poate)
  • Să ajungă Dinamo în playoff și să aibă bani"
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48