Singurul sprijin actual primit de Dinamo vine din partea suporterilor, care încearcă, prin programul DDB, să-și mențină echipa deasupra liniei de plutire. Fanii "câinilor" s-au obișnuit în ultimele luni să strângă bani din vânzarea de bilete online, licitații și donații, pentru ca apoi să-i trimită către jucători ca prime pentru efortul lor din fiecare zi.
Și, în mod paradoxal, jocul lui Dinamo a început să arate mai bine. Formația pregătită de Jerry Gane a câștigat ultimele 3 meciuri și a urcat pe locul 10 în Liga 1, la 4 puncte sub zona playoff-ului.

Scrisoarea superbă a unui copil către Moș Crăciun: "Îmi doresc ca Dinamo să ajungă în playoff și să aibă bani"

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Suporterii dinamoviști continuă campania pentru susținerea clubului. Iar unul dintre cei mai tineri suporteri își dorește enorm să se implice în programul DDB. Recent, puștiul i-a trimis o scrisoare lui Moș Crăciun, în care a enumerat lucrurile pe care și le-ar dori de sărbători.
Micuțul n-a uitat de dragostea lui pentru Dinamo și l-a rugat pe Moș Crăciun să facă o minune pentru echipa lui favorită. Scrisoarea respectivă a ajuns în atenția Peluzei Cătălin Hîldan, care a făcut-o publică:
"Eu cred că anul acesta am fost cuminte, am avut rezultate bune la școală, am fost locul 1 la concursul de pian, am luat locul 1 la concursul de teorie și m-am înțeles cu sora mea. Eu aș dori să primesc:
  • Un lego
  • Noi ghete de fotbal
  • Să fiu sanatos
  • O carte
  • Un PS5 (dacă se poate)
  • Să ajungă Dinamo în playoff și să aibă bani"
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20