Dinamo a bifat a cincea înfrângere consecutivă în Liga 1, "câinii" pierzând cu 2-1 pe terenul Viitorului. Situația la formația din Ștefan cel Mare este una foarte grea, iar după 9 meciuri jucate, Dinamo a acumulat 5 puncte, doar Astra Giurgiu având o zestre mai slabă decât formația din Ștefan cel Mare. "Câinii" se află pe penultimul loc al ierarhiei din Liga 1.Ioan Andone nu i-a iertat pe spaniolii care au preluat clubul.
Andone este de părere că Dinamo ar fi avut rezultate mai bune dacă ar fi rămas cu lotul din sezonul precedent: "Mai bine rămâneau cu lotul de anul trecut şi, probabil, rezultatele erau mai bune. Când pierzi cinci meciuri, ce poţi să mai zici? Când ai valoare, nu pierzi atâtea meciuri. Aceşti jucători străini nu joacă bine, nu pot obţine rezultate. Dinamo va avea probleme mari în continuare.

Se anunță dezastrul la Dinamo după ultimele informații despre spanioli

Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
ACUM O ZI
Eu am încercat să ajut Dinamo în luna februarie, când un grup de investitori spanioli a vrut să investească, dar nu s-a înţeles cu Negoiţă. Acei conducători erau din Madrid şi aveau în plus un om care făcea strategia. Acea persoană mai condusese două cluburi mari din prima ligă spaniolă, avea experienţă Spaniolii de acum nu au mai condus nimic până să vină la Dinamo. În iarna prevăd plecarea lor, cred că acolo se va ajunge. Ei au adus jucători buni, dar care nu demonstrează. Nu cred că pe Aleix Garcia îl lua Guardiola dacă nu avea valoare", a spus Ioan Andone, pentru ProX.
Formația pregătită de Cosmin Contra are 5 înfrângeri consecutive în campionat.
  • Dinamo - UTA Arad 0-1
  • FCSB - Dinamo 3-2
  • Dinamo - CSU Craiova 0-1
  • Sepsi - Dinamo 2-0
  • Viitorul - Dinamo 2-1.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26