articol de Romeo Ene
Titlul, afacere în trei
La fel ca în ultimele sezoane de Liga 1, CFR Cluj, FCSB şi Craiova sunt cele 3 echipe care se vor lupta pentru câştigarea campionatului. Dacă FCSB a reuşit să câştige sezonul regulat, în acest moment, după 4 etape disputate în play-off, CFR Cluj a devenit lider şi are prima şansă la titlu.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58
Pentru CFR Cluj, trupa lui Eduard Iordănescu, urmează duelul din deplasare cu FCSB, iar în cazul unui succes, clujenii vor lua o opţiune serioasă pentru câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv. Ulterior, trupa din Gruia se va deplasa la Clinceni, Craiova şi Botoşani, iar între aceste meciuri va juca pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, urmând să încheie sezonul ‘’acasă’’, împotriva trupei antrenate de Toni Petrea.
Ocupanta locului 2, FCSB, după duelul de pe teren propriu cu CFR, va mai avea deplasări la Botoşani, Sepsi Sfântu Gheorghe şi din nou, CFR Cluj, în returul play-off-ului. Pentru Craiova, care a reintrat în lupta pentru titlu, urmează 2 deplasări, la Clinceni şi Sepsi, după care va juca pe teren propriu cu Botoşani. Trupa grecului Ouzounidis este implicată şi în Cupa României, acolo unde are de îndeplinit o simplă formalitate, în returul semifinalelor cu Viitorul Târgu Jiu, după ce a câştigat prima manşă cu 3-0.
După acest meci, craiovenii vor avea 2 dispute ‘’de foc’’, pe teren propriu cu CFR şi în deplasare cu FCSB, urmând să încheie sezonul pe ‘’Ion Oblemenco’’, împotriva Clinceniului.
Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestui sezon şi cine va reuşi să câştige campionatul, după rezultatele înregistrate în ultima etapă.
Clasamentul Ligii 1
1. CFR Cluj – 41 de puncte
2. FCSB – 39 de puncte
3. Univ. Craiova – 37 de puncte
4. Sepsi Sf. Gheorghe – 30 de puncte
5. FC Botoşani – 25 de puncte
6. Academica Clinceni – 22 de puncte
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41