„Suntem într-o ședință la Săftica acum! Cu domnul Mulțescu nu se întâmplă nimic. Dânsul este antrenorul echipei, avem antrenament azi. El îl va conduce. O să vedem în cursul zilei de mâine ce se va întâmpla”, a declarat Marius Nicolae pentru Gazeta Sporturilor.
Dinamo a pierdut 1-3 cu Clinceni pe teren propriu iar echipa pare mai aproape ca niciodată de retrogradare. Situația este disperată iar antrenorul Gigi Mulțescu este foarte aproape să renunțe.
„Eu sunt la dispoziția clubului. Acum înclin să mă opresc. Sunt confuz după ce am trăit aseară. S-au adunat multe, e stres. Și încă o problemă de asta... Fanii au zis să rămân. Așa ceva nu am trăit niciodată! Nu am mai văzut să fie 3-0 în minutul 17! Aseară am trăit niște lucruri...”, a declarat el la DigiSport astăzi.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Două legende au spus pas clubului

Dat afară de Hagi după o serie de rezultate slabe care au dus la ratarea playoff-ului, Rednic a fost primul ofertat de fanii din DDB. Omul care a adus ultimul titlu în Ștefan cel mare, în 2007, nu vrea să-ți asocieze numele cu o eventuală retrogradare și a refuzat. Rednic este însă dispus să negocieze o revenire la Dinamo, în vară.
Al doilea om la care fanii-acționari s-au gândit este Florin Bartu. Poreclit "Mitraliera" de pe vremea când era golgheter în Ștefan cel Mare, Bratu a mai fost antrenor la Dinamo între februarie și septembrie 2018. Conform Gazetei Sporturilor, Bratu nu este dornic de o revenire la Dinamo, deși este liber de contract încă de anul trecut.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20