Sepsi - FCSB 2-2 | "Roș-albaștri" au scos un punct în prelungiri, dar se îndepărtează de titlu

Nicu Savin

Publicat 16/05/2021 la 23:54 GMT+3

Sepsi - FCSB s-a terminat 2-2, iar echipa bucureșteană are șanse mici să mai câștige titlul în Liga 1. În schimb, covăsnenii o egalează pe Craiova și sunt la 2 meciuri de a obține cea mai bună clasare din istoria clubului.

Sepsi- FCSB

Credit imagine: Eurosport

FCSB avea neapărată nevoie de victorie în deplasarea de la Sfântu Gheorghe pentru a rămâne în coasta CFR, care s-a distanțat aseară la 4 puncte în fruntea ierarhiei din Liga 1, după victoria de la Craiova.
Echipa lui Toni Petrea nu s-a ridicat însă la nivelul unei echipe care luptă pentru titlu. Prima repriză a fost săracă în ocazii, astfel că la pauză s-a intrat la egalitate, scor 0-0.
Lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici în startul părții secunde, când totuși gazdele au devenit ceva mai insistente în plan ofensiv. Echilibrul a fost în cele din urmă rupt în minutul 69, când Claudiu Petrila a fost servit excelent de Golofca și l-a executat pe Vlad cu un șut foarte frumos din interiorul careului. Peste numai 2 minute s-a făcut 2-0. Radunovic a vrut să degajeze o minge din apropierea porții sale, dar Dumiter l-a blocat, iar mingea a poposit în poartă.
Oaspeții au revenit în joc în minutul 81, prin reușita lui Buziuc, și când totul părea pierdut Tănase a marcat pentru 2-2, în minutul 90+2.

Sepsi - FCSB 2-2 | "Roș-albaștri" se îndepărtează de titlu

Așadar, FCSB pierde 2 puncte cruciale în lupta pentru titlu și nu mai este la mâna ei în disputa cu CFR Cluj. Diferența dintre cele 2 formații rămâne de 3 puncte cu 2 etape înainte de final, iar o victorie a ardelenilor la Botoșani, în penultima etapă, ar duce titlul în Gruia pentru a 4-a oară consecutiv. Ardelenii sunt oricum favoriți și în cazul unui rezultat negativ la Botoșani, deoarece vor juca pe teren propriu meciul cu FCSB din ultima rundă și au și avantaj în caz de egalitate de puncte la final, deoarece punctajul bucureștenilor a fost rotunjit după sezonul regulat.
Pentru Sepsi, acest succes conduce la urcarea pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte peste Craiova, iar formația covăsneană este favorită să încheie stagiunea pe podium. În ultimele 2 etape, Sepsi mai are de jucat în deplasare cu Academica Clinceni și acasă cu FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo