Eurosport

Seria plecărilor continuă la Dinamo! Ultimul jucător care a părăsit echipa lui Dusan Uhrin

Seria plecărilor continuă la Dinamo! Ultimul jucător care a părăsit echipa lui Dusan Uhrin

10/02/2020 la 17:42Actualizare 10/02/2020 la 17:44

Dinamo s-a despărțit de încă un jucător în această iarnă: Laurențiu Corbu, fundașul în vârstă de 25 de ani. Astăzi, clubul din "Ștefan cel Mare" a anunțat transferul definitiv al lui Corbu la Chindia Târgoviște.

Corbu este al 14-lea jucător care pleacă de la Dinamo în această iarnă. Printre cele mai importante nume care au părăsit trupa lui Uhrin se numără Dan Nistor, Denis Ciobotariu și Ivan Pesic.

"Dinamo București și Chindia Târgoviște au ajuns la un acord pentru transferul definitiv al fundașului Laurențiu Corbu la clubul dâmbovițean. Clubul din Ștefan cel Mare îi transmite lui Laurențiu Corbu, prin intermediul site-ului oficial, mult succes în carieră!", este comunicatul publicat de Dinamo pe contul de Facebook.

Corbu, un singur trofeu în tricoul lui Dinamo

Ajuns la Dinamo în vara anului 2015, Laurențiu Corbu a adunat 55 de meciuri pentru Dinamo în toate competițiile, iar sezonul trecut a fost împrumutat, timp de 6 luni, la St. Mirren, în campionatul Scoției. În actualul sezon, Corbu a bifat 18 apariții pentru trupa lui Dusan Uhrin.

Fundașul de 25 de ani a obținut un singur trofeu alături de Dinamo: Cupa Ligii din 2017. Înainte să ajungă la Dinamo, Corbu a mai jucat pentru Urban Titu.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.