Odată cu despărțirea de Leo Grozavu, conducerea lui Sepsi a vizat că va putea aduce pe bancă un tehnician cu nume, care să fie un garant al performanțelor. S-a vorbit de Ladislau Boloni, însă era clar că acesta nu are cum să vină în Liga 1, un campionat din lumea a 3-a a fotbalului.

Gâlcă a refuzat oferta lui Sepsi

Ieri, Gâlcă a primit o ofertă oficială din partea lui Sepsi, dar cum semnalam de aici, șansele să se ajungă la un acord erau reduse. Asta pentru că omul care a făcut tripla istorică cu FCSB acum 5 ani nu a fost pe deplin convins de proiect. În plus, oficialii din Sfântu Gheorghe nu au fost de acord ca Gâlcă să vină cu întregul său staff, considerând afacerea prea scumpă.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Cum era de așteptat, Gâlcă a dat azi un răspuns negativ, anunță Gazeta Sporturilor, sursa citată notând că în acest moment Nicolae Dică este în pole-position pentru preluarea echipei. În acest moment, fostul tehnician de la FCSB este secundul lui Rădoi la națională.
Conform informațiilor Eurosport, pe lista scurtă a covăsnenilor se află și Mihai Teja, acesta fiind în relații foarte bune cu patronul lui Sepsi.
Gruparea din Sfântu Gheorghe este pe locul 12, la 8 puncte de locul 6, ultimul care asigură biletele pentru play-off.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11