Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor

Cristian Mihală

Publicat 06/10/2021 la 14:45 GMT+3

Costel Gâlcă a spus "pas" ofertei de la Sepsi. Gruparea din Sfântu Gheorghe se va reorienta probabil către un tehnician fără mai realizări, Mihai Teja și Nicolae Dică fiind acum în pole-position pentru a veni pe banca tehnică a covăsnenilor.

Costel Gâlcă

Credit imagine: Eurosport

Odată cu despărțirea de Leo Grozavu, conducerea lui Sepsi a vizat că va putea aduce pe bancă un tehnician cu nume, care să fie un garant al performanțelor. S-a vorbit de Ladislau Boloni, însă era clar că acesta nu are cum să vină în Liga 1, un campionat din lumea a 3-a a fotbalului.

Gâlcă a refuzat oferta lui Sepsi

Ieri, Gâlcă a primit o ofertă oficială din partea lui Sepsi, dar cum semnalam de aici, șansele să se ajungă la un acord erau reduse. Asta pentru că omul care a făcut tripla istorică cu FCSB acum 5 ani nu a fost pe deplin convins de proiect. În plus, oficialii din Sfântu Gheorghe nu au fost de acord ca Gâlcă să vină cu întregul său staff, considerând afacerea prea scumpă.
Cum era de așteptat, Gâlcă a dat azi un răspuns negativ, anunță Gazeta Sporturilor, sursa citată notând că în acest moment Nicolae Dică este în pole-position pentru preluarea echipei. În acest moment, fostul tehnician de la FCSB este secundul lui Rădoi la națională.
Conform informațiilor Eurosport, pe lista scurtă a covăsnenilor se află și Mihai Teja, acesta fiind în relații foarte bune cu patronul lui Sepsi.
Gruparea din Sfântu Gheorghe este pe locul 12, la 8 puncte de locul 6, ultimul care asigură biletele pentru play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo