Articol scris de Romeo Ene
Jucătorii lui Dinamo au restanţe salariale de câteva luni, iar recent Dinamo a intrat în insolvenţă, ceea ce înseamnă că majoritatea nu îşi va mai primi vreun ban.
Meciul trebuia să aibă loc marţi, însă jucătorii au luat decizia de a protesta faţă de suporteri, care le-au promis că îşi vor primi banii, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Dinamoviştii mai boicotaseră şi amicalele cu Unirea Slobozia şi Metaloglobus.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 17 ORE

Iuliu Mureşan poate reprezenta salvarea lui Dinamo

Iuliu Mureşan a anunţat astăzi că va accepta oferta lui Dinamo, astfel va deveni numărul 1 în club, iar el poate aduce liniştea de care au nevoie dinamoviştii. Conform GSP.ro, el va merge împreună cu liderii DDB la jucători pentru a purta o discuţie decisivă, cu scopul de a ajunge la o înţelegere benefică pentru ambele părţi.
Dusan Uhrin va reveni în cursul zilei de astăzi în ţară şi rămâne de văzut cum va gestiona situaţia grea din vestiar. El a plecat vineri în Cehia din cauza unor probleme personale, dar se pare că va reveni la Dinamo în ciuda problemelor financiare. Contractul cehului expiră în 2022, iar antrenorul care a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare este extrem de important în viziunea lui Mureşan, conform aceleiaşi surse.

Ce datorii are Dinamo

În presă s-au speculat diverse sume cu privire la datoriile pe care Dinamo le are, iar conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, cuantumul datoriilor este de 6 milioane de euro la finalul lui 2020. Cu toate acestea, Răzvan Zăvăleanu - administratorul judiciar provizoriu pe care Dinamo l-a solicitat odată cu intrarea în insolvență - a spus că încă nu se cunoaște nimic cu exactitate.
"N-are niciun rost să speculăm în momentul acesta, pentru că valoarea datoriilor ne-o va da tabelul de creditori în funcție de declarațiile de creanțe care se vor depune. Astăzi putem doar să speculăm că sunt datorii la jucători, la furnizori, dar n-are rost. Am văzut prin presă tot felul de sume. Ba trei, ba șase, ba șapte. Azi nu există o certitudine. Unele dintre creanțe sunt prescrise. Unii dintre creditori, vă spun din experiență, nu-și depun declarații de creanță", a declarat acesta.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 20 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46