CFR Cluj se confruntă cu probleme inedite înaintea reluării sezonului din Liga 1. Campioana en-titre nu s-a putut antrena în mod obișnuit în această dimineață, iar în final Edi Iordănescu a fost nevoit să anuleze sesiunea, anunță as.ro.
Terenul de antrenament al CFR-ului a înghețat complet peste noapte și a devenit impracticabil.

Edi Iordănescu a anulat antrenamentul lui CFR Cluj din această dimineață

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
De notat că situația actuală de la formația din Gruia nu mai reprezintă un mister. Iordănescu Jr s-a plâns de condițiile în care echipa sa se antrenează și în urmă cu câteva zile, după meciul amical cu Gaz Metan:
"Avem multe dezavantaje, în special cu clima. Echipa a răspuns bine, a fost implicată, dar a trebuit să ne adaptăm la calendar, la program. Din păcate, e lucrul care mă supără cel mai tare.
Încercăm să ne adaptăm. Băieții au răspuns bine, dar condițiile au fost foarte grele. Clima e dificilă, a plouat la Cluj și ne-am antrenat în noroi. E greu!", a spus, recent, Edi Iordănescu, citat de gsp.ro.
Primul meci al CFR-ului din 2021 va avea loc pe 14 ianuarie, împotriva Academicii Clinceni, pe teren propriu. Înaintea reluării sezonului, trupa din Gruia ocupă locul 3 în campionat, la 3 puncte în spatele liderului FCSB.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11