Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo - Voluntari 0-1. Echipa lui Mihalcea se îndreaptă spre Liga 2 după o nouă înfrângere

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/06/2020 la 19:05 GMT+3

Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața celor de la FC Voluntari chiar în Ștefan cel Mare și rămâne pe ultimul loc în Liga 1.

Coregrafia galeriei Dinamo in timpul meciului de fotbal contra formatiei FCSB din etapa a XII-a a Ligii 1, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata, 5 octombrie 2019

Credit imagine: Eurosport

Dinamo a ajuns de ieri pe ultimul loc din Liga 1 după ce Poli Iași a învins Chindia Târgoviște la Ploiești cu 2-0. Astfel, câinii aveau nevoie astăzi neapărat de victorie cu FC Voluntari pentru a ieși din această situație dramatică.
Partida de azi a venit și după înfrângerea dureroasă, 0-3, în fața FCSB tot acasă în semifinalele Cupei României. De cealaltă parte, Voluntari venea după trei victorii consecutive și a continuat forma excelentă și în Ștefan cel Mare.

Dinamo - Voluntari 0-1

Pentru oaspeți, Ion Gheorghe a deschis scorul în minutul 75 după un șut din afara careului executat la perfecție iar Piscitelli nu a avut nicio șansă. Golul a venit după ce Filip a primit al doilea cartonaș galben în minutul 49 și i-a lăsat pe dinamoviști în inferioritate numerică.
Filip a avut o intrare extrem de dură asupra lui Alexandru Mățan în prima repriză pentru care a fost avertizat de Hațegan iar la debutul părții a doua Filip a comis un henț evident la mijlocul terenului, ceea ce a dus la eliminarea sa.
Până la cartonașul roșu meciul fusese în mare parte echilibrat însă ocaziile au fost mai multe și mai mari pentru oaspeți. Dinamoviștii au cerut penalty în minutul 82 după un duel între Sin și Pablo de Lucas însă nu s-a acordat nimic.
Mijlocașul dinamovist a intrat dur asupra lui Alexandru Mățan în prima repriză și a fost avertizat cu cartonașul galben de centralul partidei, Ovidiu Hațegan, deși Mățan a fost scos pe targă de pe teren.
Așadar Dinamo rămâne rămâne pe ultimul loc, echipa lui Adrian Mihalcea fiind la un punct distanță de primul loc care se salvează. Câinii au două meciuri în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo