Noile tricouri vor fi reproduse după un model vechi, purtat pe vremea în care FC Argeș întâlnea Real Madrid în turul secund al Cupei Campionilor Europeni. Se întâmpla în 1972, cu Nicolae Dobrin în prim-plan. Pentru a-i cinsti memoria, suporterii lui FC Argeș au propus ca designul din acest an să aibă imprimat și chipul lui Dobrin, însă clubul i-a anunțat că acest lucru nu este posibil.
Potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea celor de la FC Argeș, susținută de Primărie, se află într-un conflict mai vechi cu soția lui Nicolae Dobrin. Anul trecut, Gica Dobrin i-a rugat să nu mai folosească imaginea legendarului fotbalist în scopuri comerciale, însă aceștia n-au ținut cont. Conflictul a luat amploare, iar în final soția lui Dobrin le-a interzis să mai producă articole inscripționate cu chipul "Gâscanului", fără acordul familiei.

Chipul lui Nicolae Dobrin, interzis pe noul echipament al lui FC Argeș

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Prin urmare, suporterii lui FC Argeș nu se vor bucura pe noile tricouri de profilul celui mai iubit jucător din istoria clubului. Noul model va fi în mare parte alb și va ieși în evidență prin două dungi groase, de culoare violet, poziționate vertical. Ca urmare a timpului scurt dintre promovare și startul sezonului din Liga 1, echipamentul va fi disponibil abia în etapa a 4-a.
"Dubla" cu Real Madrid a reprezentat debutul celor de la FC Argeș în Cupa Campionilor Europeni. Piteștenii s-au impus cu 2-1 în tur, în fața propriilor fani, apoi au pierdut cu 1-3 la Madrid și au fost eliminați. Nicolae Dobrin a jucat extraordinar și a reușit să marcheze un gol. Imediat după meciul din Trivale, "Gâscanul" a intrat în vizorul Realului, însă transferul său nu s-a putut materializa, din cauza vremurilor respective.

FC Argeș revine în Liga 1, după 11 ani

FC Argeș va reveni în Liga 1 după 11 ani. În sezonul 2008/2009, piteștenii au încheiat pe locul 10, însă au fost retrogradați din cauza unor probleme juridice în care au fost implicați cei din conducerea clubului
FC Argeș a obținut promovarea în Liga 1 în ultimele secvențe ale campionatului. Aflată pe loc de baraj în prelungirile meciului cu UTA Arad (1-1), piteștenii au primit vestea că Rapid a egalat-o pe Turris în minutul 90+7 al duelului din Regie. Prin urmare, FC Argeș a urcat pe locul 2, la egalitate de puncte cu CS Mioveni.
Totuși, formația lui Ionuț Badea n-a beneficiat de rotunjirea punctajului în momentul startului playoff-ului, lucru care s-a întâmplat în cazul lui CS Mioveni. Prin urmare, FC Argeș a încheiat pe locul secund, în spatele celor de la UTA Arad.
În prima etapă din Liga 1, FC Argeș va juca pe teren propriu împotriva lui FC Botoșani, pe 21 august (18:15).
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11