Roș-albaștrii l-au vândut în această iarnă pe Dennis Man, dar au reinvestit mult prea puțin în achiziționarea de fotbaliști, convinși probabil că actualul lot e suficient de puternic să câștige titlul.
De la reluarea campionatului, trupa lui Petrea a arătat prea puțin fotbal și conducerea e decisă să investească masiv în vară, pentru a nu se rata din nou prezența în grupele Europa League.
Ca atare, Budescu are un acord de principiu cu formația din Berceni, dar aceasta ar putea fi întărită și în plan defensiv. As.ro a anunțat de acum două săptămâni că FCSB e în negocieri avansate cu Alexandru Crețu, fundașul de 28 de ani al lui Maribor. Și jurnaliștii sloveni au aflat de interesul roș-albaștrilor pentru apărător și scriu că acesta nu își va prelungi contractul cu actuala echipă, existând șanse importante să revină în Liga 1.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Alexandru Crețu ar putea pleca la gigantul României, la care s-a dus recent și Ante Vukusic. Maribor aproape sigur nu va primi niciun cent în schimbul fostului jucător de la Olimpija.
Contractul îi expiră în vară, nu a semnat unul nou, iar Steaua (n.r.FCSB) îl dorește și l-ar putea obține gratuit. Singura întrebare este dacă Crețu este interesat de oferta. Nu cu mult timp în urmă, a refuzat-o pe CFR Cluj", scriu jurnaliştii sloveni de la Ekipa 24.

Crețu, liber de contract din vară. FCSB, cea mai bună ofertă

Lui Crețu îi expiră înțelegerea cu slovenii în vară și, în ciuda faptului că oficialii clubului au făcut toate demersurile să îl păstreze, internaționalul nostru a refuzat propunerile. FCSB îl momește cu o primă de instalare consistentă și, potrivit sursei citate, sunt șanse mari să se ajungă la un acord.
În vârstă de 28 de ani, fotbalistul are marele atu că poate să evolueze pe mai multe posturi, fiind extrem de versatil. Poate acoperi flancul drept, așa cum se întâmplă la națională, dar poate evolua și ca fundaș central și chiar închizător.
De serviciile lui Crețu s-a mai interesat și CFR, dar FCSB e mare favorită să îl transfere în vară, din postura de jucător liber de contract.
Până la revenirea în Liga 1, unde a mai evoluat pentru Iași (perioada 2011-2017), internaționalul nostru se luptă pentru titlu în Slovenia. Maribor e pe primul loc în campionat, la egalitate de puncte cu Olipija Ljubljana. În acest sezon, Crețu a jucat în 17 partide pentru clubul sloven, în campionat, marcând de două ori.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11