FC Argeș a câștigat meciul din Ștefan cel Mare contra lui Dinamo, la finalul căruia antrenorul dinamoviștilor și-a anunțat demisia.
"Foarte greu de digerat. I-am anunțat și pe băieți, a fost ultimul meci. Eu mă opresc aici, le-am mulțumit pentru toate momentele bune pe care le-am avut împreună. E nevoie de o schimbare. N-am ce să le reproșez la meciul de azi. Am încercat în permanență, am dominat mult Argeșul, dar ne-a lipsit golul doi. În acest moment erau mai importante punctele. A fost ultimul meci pentru mine.
Am luat decizia imediat după meci, le-am spus băieților în vestiar. Dacă am fi câștigat, da, aș fi rămas. Era un moment important pentru noi, dar cred că e nevoie de o schimbare. Eu am făcut tot ce am putut, dar, în ultimul timp, rezultatele ne-au lipsit.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Suporterii au dreptate atunci când echipa nu merge. Tot ei m-au rugat în iarnă să rămân. Acum știu că au fost supărați. Încă n-am vorbit cu cei din DDB, dar voi vorbi", a declarat Jerry Gane la finalul meciului pierdut cu FC Argeș.

Soluția găsită de DDB

Drept urmare, suporterii dinamoviști se află într-o situație extrem de dificilă. Dinamo pare din ce în ce mai aproape de retrogradare iar acum echipa din Ștefan cel Mare este și fără antrenor.
Având în vedere circumstanțele de la club, antrenorii abordați inițial de membrii DDB au refuzat toți oferta, unii fiind de acord să preia Dinamo, însă doar din sezonul viitor, dacă clubul va rămâne în Liga 1.
Astfel, conform surselor Eurosport, cei de la DDB vor apela la o soluție inedită. Dinamo va avea drept antrenori cuplul Gheorghe Mihali și Gigi Mulțescu. Mihali este în prezent antrenor la echipa U19 a clubului și nu a mai antrenat niciodată din poziția de principal la o echipă de seniori, în timp ce Mulțescu este deja un obișnuit al clubului, cel poreclit ”Smurdul” venind mereu în momentele cele mai grele pentru câini.
Mai mult, având în vedere situația dificilă din clasament - câinii sunt pe locul 14, la patru puncte distanță de Hermannstadt, primul loc care retrogradează direct, astfel că echipa din Ștefan cel Mare sper să evite locurile care duc direct în Liga 2 și să prindă măcar o clasare pe un loc de baraj.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11