După 5 meciuri la rând fără gol marcat, Bonetti a fost sacrificat după cea mai mare umilinţă din istoria disputelor cu FCSB, scor 0-6.
Iuliu Mureşan a vrut să îl aducă pe Poenaru, dar acesta a preferat să meargă la Gaz Metan, în locul lui Teja. S-a speculat că pe lista oficialilor din Ştefan cel Mare ar mai fi Duşan Uhrin (favoritul peluzei), Vasile Miriuţă (favoritul lui Mureşan) şi Mircea Rednic. În cele din urmă, s-a apelat la cea mai la îndemână soluţie, fiind promovat Sorin Colceag de la Dinamo 2.
"Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund", a spus Mureșan pentru digisport.ro.
Romanian Liga I
Fanii lui Dinamo și "U" Cluj așteaptă meciurile de la baraj! Ce mesaje le-au transmis fotbaliștilor
19/05/2022 LA 12:10

Colceag, cea mai ieftină soluţie pentru Dinamo

Dinamo nu e foarte convinsă că a făcut alegerea bună, însă Colceag va asigura interimatul o perioadă, pentru ca apoi, în funcţie de rezultate, să fie creditat în continuare cu pregătirea echipei sau să îşi reia locul la Dinamo 2. Conducerea din Ştefan cel Mare a apelat astfel la cea mai ieftină soluţie, având în acest timp libertatea să negocieze cu alţi antrenori şi să nu ia o hotărâre pripită.
"A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag.
În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva. Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic", a mai spus Mureşan.
Fost portar la Dinamo, U Craiova sau Naţional, Colceag a ajuns la 49 de ani, însă nu s-a remarcat prin mari rezultate ca antrenor. Din martie 2021, el este antrenorul lui Dinamo 2, formaţie care evoluează în liga a treia.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
17/05/2022 LA 15:53
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
17/05/2022 LA 12:26