După ce l-a luat pe Dennis Man, de la UTA, roș-albaștrii au încercat să îl aducă și pe Adrian Petre. La acel moment, atacantul a preferat străinătatea, având o ofertă extrem de tentantă de la Esbjerg, care i-a plătit formației din Arad 500.000 de euro.
Ulterior, oficialii vicecampioanei au încercat să îl convingă să ia în calcul o revenire în fotbalul românesc, mai ales că evoluțiile sale în Danemarca erau apreciate. Dar Petre nu s-a gândit la asta, fiind decis să își demonstreze calitățile într-un campionat străin, de unde ar fi putut ajunge mai repede la o formație de top din Vest.
Doar că în această iarnă lucrurile au luat o altă turnură. Noul antrenor al lui Esbjerg, Lars Olsen, nu îl consideră pe român o soluție, iar la ultimele meciuri nici nu l-a reținut în lot. Pe fir a intrat FCSB, iar mutarea se va realizeza astăzi sau mâine.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Suma plătită de FCSB pentru Adrian Petre

Se speculase că echipa condusă de Vintilă va plăti un milion de euro în schimbul vârfului, însă, potrivit informațiilor Digi Sport, transferul se va realiza pe doar jumătate de milion de euro. Concret, danezii au vrut doar să își recupereze investiația făcută în urmă cu trei ani, când l-au transferat de la UTA.
Adrian Petre va fi extrem de important pentru roș-albaștri în perspectiva play-off-ului, în condițiile în care stafful tehnic al vicecampioanei avea un singur atacant clasic în lot, pe Harlem Gnohere.
Am hotărât cu familia mea și cu agentul meu că este cea mai bună decizie pentru cariera mea. Cred că am făcut o alegere bună. Au fost discuții la începutul perioadei de mercato, apoi s-au oprit.Totul s-a rezolvat ieri, totul a fost scurt. A contat și perioada mai proastă de la echipa din Danemarca | Adrian Petre la sosirea în țară
7 goluri și 4 pase decisive a reușit Petre sezonul trecut, în campionatul Danemarcei. În actuala stagiune a marcat de trei ori, dar în prezent vârful de 22 de ani nu mai e o soluție pentru noul staff tehnic.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11