Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică a realizat, azi, poate cel mai important transfer de când e la CFR Cluj!

Cristian Mihală

Publicat 19/06/2021 la 13:50 GMT+3

Marius Șumdudică a realizat poate cel mai important transfer de când a venit la CFR Cluj. Campioana a bătut palma cu Astra pentru aducerea lui Daniel Grahovac, fundașul de 27 de ani care a avut evoluții bune în tricoul giurgiuvenilor.

Grahovac, în duel cu Paul Anton

Credit imagine: Eurosport

Gazeta Sporturilor anunță că CFR și-a rezolvat un post deficitar. Ardelenii aveau de ales pentru acoperirea postului de fundaș central între Grahovac și Ulrich Meleke (22 de ani), de la FC Botoșani, însă Marius Șumudică a fost cel care a avut ultimul cuvânt. Acesta a insistat pentru bosniacul de 27 de ani, care poate evolua și în banda dreaptă.

Grahovac ajunge azi în cantonamentul CFR-ului

Conform sursei citate, conducerile celor două cluburi au bătut palma pentru semnătura apărătorului cotat la 750.000 de euro, iar acesta va ajunge chiar azi în cantonamentul campioanei din Austria.
Grahovac este al 6-lea transfer al campioanei în această vară, după sosirile lui Johnatan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu și Daniel Paraschiv.
Crescut de Dinamo Zagreb, Grahovac a evoluat de-a lungul timpului la Zrinjski Mostar, Mouscron, Vojvodina și Astra. Evoluțiile bune l-au adus în naționala Bosniei, lângă Pjanic și Dzeko, evoluând de 3 ori pentru prima reprezentativă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo