Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Șumudică vrea să se întoarcă la Rapid. Mesajul tehnicianului pentru fostul său coleg, Daniel Pancu

Cosmin Cioboata

Actualizat 06/01/2020 la 10:44 GMT+2

Marius Șumudică a recunoscut că va reveni la Rapid în viitor, indiferent de situația clubului și de celelalte oferte pe care le va primi.

sumi despre pancu

Credit imagine: Eurosport

Șumudică antrenează în prezent în Turcia, la Gaziantep, dar nu exclude o eventuală revenire la clubul alături de care a câștigat titlul de campion al României, în urmă cu aproape 21 de ani.
"Cu siguranță, va veni și vremea când mă voi întoarce acasă și, indiferent ce opțiuni vor exista, Rapid va rămâne întotdeauna prima variantă pentru mine.", a spus Marius Șumudică la Digi Sport.
sumi despre pancu

Șumudică are încredere că Rapid va promova

Tehnicianul de 48 de ani este încrezător că Daniel Pancu va reuși să promoveze cu Rapid în Liga 1. Șumudică n-a ezitat să dezvăluie relația apropiată cu fostul său coleg de la Rapid, căruia îi va ține pumnii până la ultima partidă din acest sezon:
"Pancu mi-a fost coleg și vorbesc în continuare cu el. E unul dintre puținii rapidiști cu care mai țin legătura, e prietenul meu, îmi dă mesaje de susținere și eu la fel.
Să dea Dumnezeu să promoveze și să rămână în continuare pentru că este munca lui în totalitate, chiar daca mai derapează câteodată. Semănăm foarte mult la acest capitol, îl înțeleg perfect. Stresul este unul aparte, e greu la Rapid. A dus echipa aproape, e pe loc de baraj și sper să promoveze.", a mai spus tehnicianul de 48 de ani.
Șumudică este pe locul 9 în Turcia alături de Gaziantep, după 17 etape.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo