”În această dimineaţă, banii promişi jucătorilor ca bonus pentru o victorie cu Iaşi au părăsit conturile DDB. Tot ce promitem, livrăm!
- Echipa s-a întors la Bucureşti cu avionul şi a intrat în programul stabilit de staff pentru meciul cu Hermannstadt.
Ne îndreptăm cu paşi repezi înspre ziua în care ne vom sărbători clubul. Este cadoul pe care ni l-am făcut nouă înşine, practic, pentru că fără implicarea noastră Dinamo ar fi fost acum (doar) istorie!”, se arată în comunicatul postat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
ACUM 7 ORE
Astfel, suporterii dinamoviști le-au promis jucătorilor prime de 15.000 de euro în cazul în care vor câștiga la Poli Iași.

Dinamo, victorie mare la Iași

Dinamo a început hotărâtă meciul, însă determinarea câinilor s-a tradus doar printr-un cartonaș galben pentru Puljic pentru că prima ocazie a partidei a aparținut ieșenilor, după un șut excelent al lui Baxevanos în minutul șapte, care a trecut însă peste poartă în cele din urmă.
La doar un minut distanță Dinamo a răspuns printr-o centrarea periculoasă a lui Mihaiu, care a fost respinsă însă în ultima clipă de pe linia porții de Brînză. Nu a durat mult și a venit și următoarea ocazie pentru câini - mingea trimisă de Albentosa a ajuns în transversală.
După o perioadă de dominare, Dinamo a deschis în cele din urmă scorul în minutul 21 printr-o reușită superbă a lui Deian Sorescu, cel care a avut o cursă impresionantă, a pătruns în careu și l-a învins pe Brînză printr-un șut imparabil la colțul lung.
Eșanu a salvat-o pe Dinamo în două rânduri chiar înainte de pauză prin două intervenții decisive, însă Zajmovic a adus egalarea în cele din urmă pentru gazde în minutul 42.
În minutul 54 însă, cu o Dinamo aflată în continuare în control, nou intratul Morsay a adus din nou câinii în avantaj, după ce Nemec a profitat de o gafă în apărarea moldovenilor și i-a pasat excelent suedezului.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58