Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suporterii lui Dinamo, o nouă victorie pe plan financiar! Baza Săftica rămâne a "câinilor"

Cristian Mihală

Publicat 15/04/2021 la 15:09 GMT+3

Suporterii dinamovişti au reuşit o nouă victorie la nivel economic, astfel aceştia au strâns banii necesari pentru ca baza Săftica să nu fie adjudecată de stat.

Dinamo fani

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
După ce au depăşit 15.000 de socios în programul DDB, suporterii au achitat 35.000 de euro, rata lunară pentru a putea păstra Săftica. Deşi pe plan sportiv echipa trece prin momente extrem de grele, ajungând la 10 partide consecutive fără victorie în campionat, suporterii continuă să facă eforturi pentru a putea asigura liniştea financiară.

Dinamo, salvată de suporteri

După ce Dinamo a reuşit să obţină atât licenţa pentru cupele europene, cât şi cea pentru Liga 1, performanţă cu care se laudă doar 6 echipe din play-out, dinamoviştii au reuşit să păstreze şi baza Săftica, conform gsp.
"Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, baza sportivă de la Săftica intră în proprietatea statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde, de-a lungul anilor, s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Claudiu Niculescu", a precizat DDB într-un comunicat postat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan în urmă cu 3 zile.
Programul DDB a anunţat faptul că astăzi era termenul-limită pentru achitarea sumei necesare, iar suporterii s-au mobilizat şi au cumpărat bilete virtuale pentru partida cu Astra din Cupa României, dar au depăşit şi pragul de 15.000 de socios.
Ionel Dănciulescu, cel care conduce acum academia de la Dinamo, a fost de acord să renunțe la toate trofeele din vitrina sa pentru a încerca să salveze Dinamo, club care este în pericol să piardă și baza de la Săftica.
"ISTORIA LUI DINAMO scoasă la licitație pentru a salva istoria lui Dinamo! 500 DE MECIURI ÎN LIGA 1 pentru a nu pierde Săftica!
Danciu ne-a dat toate trofeele din casă, tot ce avea prin vitrine. Și erau multe. Și medalii și cupe și tricouri. Pentru că trebuia să strângem banii de licență anul trecut. A păstrat obiectul cel mai mărunt, dar cu cea mai mare valoare sentimentală: BILETUL de la meciul cu numărul 500. Biletul care atestă intrarea glorioasă în istoria fotbalului din România. Un record aproape imposibil de doborât de acum înainte. L-a păstrat și pentru că l-am rugat să nu-l pună la bătaie. L-am implorat să nu înstrăineze bucata asta de hârtie care valorează cât o viață de fotbalist. Un document care trebuie să rămână cumva în vitrinele Muzeului Dinamo", a precizat Peluza Cătălin Hîldan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo