Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Suporterii lui Dinamo sunt furioși: ”Acțiunile lui Șerdean&Co sunt ilegale, nule!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/01/2021 la 09:04 GMT+2

După ce fanii dinamoviști au susținut că Dorin Șerdean a încercat să îl transfere ilegal pe Ahmed Bani, membrii DDB și-au îndreptat acum atenția și pe Pablo Cortacero, cel care le-ar fi promis că cedează acțiunile pe un leu dacă nu va livra cinci milioane de euro până pe 31 decembrie.

Dinamo la Pitești

Credit imagine: Eurosport

Cortacero a fost de acord să cedeze partea sa de acțiuni pentru doar un leu dacă nu va livra până pe 31 decembrie 2020 cele cinci milioane de euro promise. Termenul limită a trecut, banii nu au venit, dar Cortacero a părăsit România fără să semneze memorandumul prin care își cedează acțiunile.
„Reprezentanul lui Pablo Cortacero a reacționat în urma acuzațiilor lansate astăzi de către DDB și în toate replicile oferite s-a concentrat în mod exlusiv pe problema dreptului de semnătură. Vom lămuri acest aspect în rândurile care urmează și prin intermediul comunicărilor care vor urma zilele acestea. FOARTE INTERESANT este faptul că Dorin Șerdean a ocolit cu abilitate subiectul comisionului său de 55.000€, despre care s-a vorbit în declarațiile noastre, deși aceasta era chestiunea cea mai arzătoare și prima la care ar fi trebuit să se refere” afirmă fanii dinamoviști.

Acuzațiile DDB: Dorin Șerdean nu avea drept de semnătură

Iată ce au afirmat fanii dinamoviști într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.
„Foarte interesantă poziția adoptată de Dorin Șerdean! Suporterii ar dori să afle în ce fel se înscrie în «binele lui Dinamo» cedarea unui jucător de mare perspectivă la o altă echipă, așa cum s-a încercat!? În ce mod beneficia Dinamo de plecarea unui jucător format de club, fără a încasa vreun ban!? Cum poate fi «bine pentru Dinamo» destrămarea echipei chiar înainte de reunire!?
Vrem să fie foarte clar, Dorin Șerdean a semnat contractul de transfer către FC Voluntari fără a avea drept de semnătură! Conform deciziei adoptate în cadrul ultimei ședinte a Consiliului de Administrație, persoana cu drept de semnătura la Dinamo este alta, iar Dorin Șerdean cunoaște acest lucru cu exactitate, doar este oficial acolo, nu îngijitorului gazonului.
Dorin Șerdean cunoaște și faptul că toate deciziile adoptate apoi în AGA nu au nici o valoare, aceasta fiind nestatutară. Toate acțiunile întreprinse ulterior de Șerdean & CO sunt lovite de nulitate, ba chiar ilegale, inclusiv cele bancare. DDB a blocat însă orice încercare de a deturna banii virați de suporteri în club ultima oară!”, se arată în comunicat.

Promisiunea neonorată a lui Pablo Cortacero

”Recomandăm părții spaniole să accepte dialogul, în urma căruia să găsim cea mai bună soluție pentru salvarea lui Dinamo. Reamintim că DDB le-a propus un memorandum, în care Cortacero se obliga să cedeze partea sa de acțiuni pe 1 RON, în cazul în care cele 5 milioane promise nu vor ajunge în contul cubului până pe 31 Decembrie 2020.
Memorandumul a fost acceptat de Cortacero în prealabil, însă spaniolul a părăsit România fără să-l semneze. Timpul a expirat! Suporterii își doresc găsirea de urgență a unei soluții și considerăm că dialogul este calea. Dacă acesta este respins în continuare, DDB va apela la toate măsurile legale pentru rezolvarea situației dezastruoase în care se află în acest moment Dinamo”, este precizat în comunicat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo