Mijlocaşul la închidere ajuns în Gruia în 2019 a explicat că echipa a luat toate măsurile pentru ca antrenamentele să se desfăşoare în condiţii lipsite de risc.
"Ne întâlnim de trei ori pe săptămână într-unul din cele două centre de pregătire ale noastre. Suntem doar opt acum, deoarece brazilienii, portughezii și spaniolii s-au întors acasă înainte de închiderea frontierelor. Alți jucători români s-au dus acasă, în orașele de unde sunt și nu s-au întors încă. Deci în acest moment sunt patru grupe de câte doi, în centru intră doar doi jucători în același timp. Prima sesiune începe la ora 9:00, apoi a doua la 12:00, a treia la 14:00 și ultima la 16:00. Fiecare durează o oră și un sfert. Antrenamentul este urmărit de unul dintre cei doi preparatori fizici. Ne încălzim, apoi facem antrenamente de mobilitate și ședințe de aerobic. De asemenea, lucrăm cu mingea făcând pase cu coechipierul. Sună puțin ciudat, știu", a dezvăluit jucătorul născut şi crescut în Franţa, dar care reprezintă Mali.

Viaţa în izolare, o problemă

Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 18 ORE
Viaţa în izolare e foarte complicată şi, deşi susţine că nu e foarte îngrijorat că ar putea fi depistat pozitiv, Sylla e extrem de responsabil şi face totul "ca la carte" pentru a limita interacţiunea cu ceilalţi şi a diminua la minimum şansele de a lua virusul.
"Nu, nu sunt îngrijorat. Îmi iau precauții pentru a merge la bază, punându-mi o mască. Odată ieșit din mașină, îmi iau echipamentul, mă antrenez, apoi plec direct acasă, fără să trec prin vestiar. Singura mea teamă este dacă persoanele pe care le întâlnesc în viața de zi cu zi sunt contaminate sau nu, sau dacă cei infectați vor atinge un buton de ascensor sau un obiect pe care îl cumpăr. Din aceste motiv este important să stai acasă. Nu am ieșit într-un mall de peste trei săptămâni", a mai spus mijlocaşul.
În fotbalul european, multe cluburi au luat decizia de a micşora salariile jucătorilor, din dorinţa de a se proteja. Se fac astfel economii importante, într-o perioadă grea, în care încasările sunt 0. Întrebat pe marginea acestui subiect, Sylla a dezăvluit că la Cluj nu s-a pus problema de aşa ceva, dar că, dacă CFR va lua o astfel de decizie, fotbaliştii nu au de ce să se simtă nedreptăţiţi.
"Nu a fost nicio discuție cu clubul. Cu toate acestea, nu ni se va cere opinia noastră, dacă clubul va decide să micșoreze salariile. Câștigăm sume care nu sunt comparabile cu un om obișnuit, așa că ne putem permite să câștigăm puțin pentru o perioadă. Pentru cei din ligile inferioare, care primesc sub 2.000 de euro pe lună e mai dificil", a mai spus fotbalistul campioanei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
OFICIAL | Adrian Păun s-a despărțit de CFR Cluj. Mijlocașul va evolua la Hapoel Be'er Sheva
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu, tupeu maxim după ce a scăpat ca prin minune de demitere. Anunțul făcut
23/09/2022 LA 05:30