Mijlocașul vicecampioanei a avut un discurs extrem de dur la adresa colegilor, care arată ca o formație fără experiență, incapabilă să gestioneze presiunea din partidele cu mare miză. În acest context, titlul rămâne și anul acesta un vis nerealizabil pentru roș-albaștri.
"Am demonstrat că suntem o echipă de puști, nu știm să jucăm astfel de meciuri. Anul acesta nu ne simțim deloc, nu ne găsim pe teren. După ce am văzut în seara asta, da, se vede lipsa de exeperiență în comparație cu Dinamo. Dacă te uitai la echipe înaintea meciului, ziceai că nu avem cum să câștigăm. Facem greșeli de curtea școlii. Pleacă oamenii de lângă noi, lăsăm mingea să cadă pe la jumătatea terenului. Eu nu am văzut așa ceva la derby-urile din afară", a declarat Florin Tănase la final.
Întrebat unde e marea problemă din jocul FCSB, care a câștigat o singură partidă în 2020, Tănase a vorbit despre atitudinea avută de el și colegii săi, însă a dat o declarație care îl vizează și pe Vintilă, un tehnician pe care nu l-a recomandat nimic pentru a prelua o echipă cu pretenții. "Nu sunt eu antrenor să răspund de ce nu merge jocul", a concluzionat căpitanul roș-albaștrilor.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58
Mergem din rău în mai rău. Nu înțeleg de ce. Avem toate condițiile să progresăm și uitați-vă, vin aceste meciuri și pierdem cu marea rivală. După ce că s-a întors peluza... Trebuia să avem altă atitudine, să fim mai agresivi. Nu s-a întâmplat asta. Nu sunt antrenor eu să răspund de ce nu merge jocul | Florin Tănase
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41