Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

TAS a anunțat decizia finală în cazul depunctării Astrei Giurgiu

Cosmin Cioboata

Publicat 14/02/2020 la 10:10 GMT+2

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis să respingă apelul formulat de Astra Giurgiu, după ce echipa a fost depunctată de FRF din cauza datoriilor.

astra

Credit imagine: Eurosport

În urma acestei decizii, Astra Giurgiu va rămâne cu 3 puncte mai puţin în actualul sezon din Liga 1.
"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat joi, 13 februarie 2020, decizia în cazul apelului formulat de AFC Astra în urma hotărârii comisiilor de licenţiere ale FRF.
În 20 decembrie 2019, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a soluţionat apelul formulat de AFC Astra împotriva hotărârii instanţei de fond de sancţionare ca urmare a încălcării cerinţelor de monitorizare financiară.
TAS a decis respingerea apelului formulat de AFC Astra. Clubul a fost sancţionat cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului în desfăşurare, pentru încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autorităţile fiscale.", a anunțat Federația Română de Fotbal după decizia TAS.
Hotărârea TAS, privind respingerea apelului formulat de Astra Giurgiu, a venit cu câteva zile mai devreme decât se stabilise inițial..
Dacă nu ar fi fost depunctată cu cele 3 puncte, Astra ar fi fost pe locul 2 în clasament, la egalitate cu Universitatea Craiova şi FCSB, dar decizia face ca diferenţa faţă de liderul CFR Cluj să fie acum de 8 puncte.
În ultimele etape din sezonul regulat, formația lui Bogdan Andone mai are de jucat cu Hermannstadt şi Sepsi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo