În urma acestei decizii, Astra Giurgiu va rămâne cu 3 puncte mai puţin în actualul sezon din Liga 1.

"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat joi, 13 februarie 2020, decizia în cazul apelului formulat de AFC Astra în urma hotărârii comisiilor de licenţiere ale FRF.

Fotbal
Alibec, replică memorabilă pentru Ilie Dumitrescu. Răspunsul dat la sfatul lui "Mister"
16/08/2020 LA 19:22

În 20 decembrie 2019, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a soluţionat apelul formulat de AFC Astra împotriva hotărârii instanţei de fond de sancţionare ca urmare a încălcării cerinţelor de monitorizare financiară.

TAS a decis respingerea apelului formulat de AFC Astra. Clubul a fost sancţionat cu deducerea a trei puncte din clasamentul sezonului în desfăşurare, pentru încălcarea articolului 61 bis. alin. 3 privind lipsa datoriilor financiare restante către asigurările sociale/ autorităţile fiscale.", a anunțat Federația Română de Fotbal după decizia TAS.

Hotărârea TAS, privind respingerea apelului formulat de Astra Giurgiu, a venit cu câteva zile mai devreme decât se stabilise inițial..

Dacă nu ar fi fost depunctată cu cele 3 puncte, Astra ar fi fost pe locul 2 în clasament, la egalitate cu Universitatea Craiova şi FCSB, dar decizia face ca diferenţa faţă de liderul CFR Cluj să fie acum de 8 puncte.

În ultimele etape din sezonul regulat, formația lui Bogdan Andone mai are de jucat cu Hermannstadt şi Sepsi.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Romanian Liga I
Caz incredibil în Liga 1. Rezultatele lui Dima la 5 teste succesive pentru COVID-19
16/08/2020 LA 16:52
Romanian Liga I
Răsturnare de situație în cazul transferului lui Alibec! Suma pusă "pe masă" pentru mutare
31/07/2020 LA 07:32