Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Telenovela Moruţan s-a încheiat! Anunţul făcut de impresarul mijlocaşului

Cristian Mihală

Actualizat 08/01/2021 la 18:31 GMT+2

Olimpiu Moruţan va rămâne cel mai probabil la FCSB cel puţin până în vară. Al Jazira nu vrea să ofere mai mult de 10 milioane de euro pentru mijlocaşul clubului din Berceni.

Olimpiu Moruțan, în tricoul lui FCSB

Credit imagine: Eurosport

În ultima săptămână s-a vorbit enorm despre interesul din Golf pentru Moruţan. În ciuda faptului că suma vehiculată e una enormă, pe care cu siguranţă niciun club din Europa nu ar putea să o achite pentru un fotbalist care vine de la o echipă precum FCSB, conducerea roş-albaştrilor a supralicitat.
Doar că arabii au renunţat la această variantă, convinşi şi ei probabil că, pentru o asemenea sumă, au acces la fotbalişti mult mai valoroşi, care să însemne ceva în fotbalul mare. Moruţan are calităţi şi e un fotbalist de perspectivă, dar încă nu a confirmat la nivel înalt, astfel că un astfel de pariu ar fi fost riscant pentru Al Jazira.
"În momentul de faţă e blocat transferul. Clubul din Emirate nu vrea să mai măreasca oferta. Cea de 10 milioane de euro, da", a dezvăluit Florin Vulturar pentru as.ro.

Haruţ este jucătorul celor de la FCSB

Dacă FCSB nu a reuşit să obţină suma dorită pentru Moruţan, a cheltuit o sumă enormă pentru nivelul Ligii 1 pentru un fotbalist tânăr, de la Botoşani.
Negocierile dintre părţi pentru Deni Haruţ durau de mai multe zile, dar azi s-a ajuns în cele din urmă la un acord, aşa cum a confirmat şi patronul grupării moldave.
Haruţ se va alătura lotului lui Petrea în schimbul a 600.000 de euro, Botoşani urmând să păstreze şi 20% dintr-un viitor transfer în străinătate. Vulturar, care e şi agentul fundaşului de 21 de ani, a dezvăluit cât de greu s-a ajuns la un acord pentru clientul său.
"Da, într-un final s-a închis toată telenovela cu Denis. E jucatorul FCSB-ului. Am făcut actele, rămâne să ajungă jucătorul la Bucureşti să semneze şi el contractul. Au fost extrordinar de grele negocierile. Cred că din ultimul an a fost cel mai greu, cel mai dificil transfer şi cele mai dificile negocieri", a mai spus Florin Vulturar, pentru Antena Sport.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo