În ultima săptămână s-a vorbit enorm despre interesul din Golf pentru Moruţan. În ciuda faptului că suma vehiculată e una enormă, pe care cu siguranţă niciun club din Europa nu ar putea să o achite pentru un fotbalist care vine de la o echipă precum FCSB, conducerea roş-albaştrilor a supralicitat.
Doar că arabii au renunţat la această variantă, convinşi şi ei probabil că, pentru o asemenea sumă, au acces la fotbalişti mult mai valoroşi, care să însemne ceva în fotbalul mare. Moruţan are calităţi şi e un fotbalist de perspectivă, dar încă nu a confirmat la nivel înalt, astfel că un astfel de pariu ar fi fost riscant pentru Al Jazira.
"În momentul de faţă e blocat transferul. Clubul din Emirate nu vrea să mai măreasca oferta. Cea de 10 milioane de euro, da", a dezvăluit Florin Vulturar pentru as.ro.
Romanian Liga I
FCSB ar fi anunțat FRF că nu se poate prezenta la meciul cu Voluntari. Meci pierdut la masa verde
ACUM 3 ORE

Haruţ este jucătorul celor de la FCSB

Dacă FCSB nu a reuşit să obţină suma dorită pentru Moruţan, a cheltuit o sumă enormă pentru nivelul Ligii 1 pentru un fotbalist tânăr, de la Botoşani.
Negocierile dintre părţi pentru Deni Haruţ durau de mai multe zile, dar azi s-a ajuns în cele din urmă la un acord, aşa cum a confirmat şi patronul grupării moldave.
Haruţ se va alătura lotului lui Petrea în schimbul a 600.000 de euro, Botoşani urmând să păstreze şi 20% dintr-un viitor transfer în străinătate. Vulturar, care e şi agentul fundaşului de 21 de ani, a dezvăluit cât de greu s-a ajuns la un acord pentru clientul său.
"Da, într-un final s-a închis toată telenovela cu Denis. E jucatorul FCSB-ului. Am făcut actele, rămâne să ajungă jucătorul la Bucureşti să semneze şi el contractul. Au fost extrordinar de grele negocierile. Cred că din ultimul an a fost cel mai greu, cel mai dificil transfer şi cele mai dificile negocieri", a mai spus Florin Vulturar, pentru Antena Sport.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Romanian Liga I
Noul Belodedici, spre FCSB. Marele pariu al lui Edi Iordănescu
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
23/10/2021 LA 11:42