„E un pic de turbulență în birouri și ne afectează și pe noi. Știți și voi cum este dacă nu ești plătit la zi. Jucătorii sunt afectați, dar sper să dăm tot ce avem în următoarele 3-4 săptămâni, apoi să ne punem la masă și să negociem. Probabil la Craiova este mai multă liniște, de asta sunt primii”, a declarat Djokivic după partidă la DigiSport.
Săptămâna trecută, antrenorul Dan Petrescu vorbea și el despre aceleași probleme după înfrângerea cu Craiova: ”Au fost ceva probleme și s-a văzut. Avem și probleme interne, mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U21, nu sunt motivați tot timpul, sunt supărați iar acest lucru s-a văzut. Au mai fost și alte probleme dar nu aș vrea să comentez. S-a văzut la final pe tabelă, altfel, este greu ca CFR să ia trei goluri acasă”
CFR Cluj e în criză și a coborât de pe locul întâi în Liga 1. Formația lui Dan Petrescu a condus cu 2-0 pe terenul Astrei, dar a fost egalată incredibil, 2-2.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Cu un punct în fața Craiovei după meciul direct, pierdut runda trecută, CFR nu își revine. Deși în partida de ieri elevii "Bursucului" au avut meciul în mână, defensiva visătoare a clujenilor a făcut să se producă rocada la vârf în Liga 1.

CFR - Craiova, duelul pentru titlu în Liga 1

CFR are de recuperat acum un punct față de Craiova, iar runda viitoare poate fi una importantă în perspectiva stabilirii campioanei.
Asta pentru că formația lui Bergodi întâlnește FCSB, iar roș-albaștrii și-au făcut deja publice afinitățile pentru CFR. Conducerea vicecampioanei nu uită că formația din Bănie a introdus acum trei ani copiii în disputa cu Viitorul, care s-a impus și a cucerit titlul în detrimentul FCSB-ului, și a promis că va proceda la fel în duelul cu CFR. În egală măsură, în confruntarea cu oltenii, Coman&Co e de așteptat să joace cu o ambiție ieșită din comun. Totuși, în acest moment diferența dintre Craiova și FCSB pare destul de mare în favoarea grupării de pe Ion Oblemenco.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20