Îl ştiu pe Pinti foarte bine. A fost un jucător grozav, un lider pe teren. Era foarte deştept şi inteligent. Am văzut că o să lucrăm toţi trei împreună (n.r. Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert). O să mai fie Horea, Kurti, antrenorul de portari şi să vedem cine o să mai fie. Pentru mine este important ca toată lumea să ştie că trebuie să lucrăm împreună pentru acelaşi scop.
Nu mă duc la FCSB să ies pe locul 2 sau 3. Mă duc la FCSB ca să câştig titlul. Nu mă duc la FCSB că să văd dacă mă calific în Europa. Merg la FCSB ca să joc în Europa în sezonul viitor. Asta vreau să fac şi o să lucrez cât de mult pot. Nu voi fi singur, voi avea o echipă în jurul meu şi vom încerca să duce FCSB acolo unde îi este locul - pe primul loc", a declarat Neubert conform AntenaSport.
Thomas Neubert are promis un salariu de 100 de mii de euro pe an și este pregătit să semneze a treia oară cu FCSB. Preparatorul fizic german şi-a reziliat contractul în Dubai.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Thomas Neubert va fi secundul lui Toni Petrea, omul de încredere al lui Reghcampf. Neamțul a explicat pentru AntenaSport cum au decurs negocierile cu FCSB. Neubert a primit aprobarea de la Laurenţiu Reghecampf pentru a veni la București.
”Am fost foarte surprins că am fost contactat de ei. Nu mă aşteptam, dar am fost foarte fericit, pentru că FCSB a rămas în inima mea. Am fost surprins, dar şi fericit. Pentru că i-am urmărit în ultimii ani şi am văzut toate problemele pe care le au. Le-am spus clar de la început că mai am un an de contract şi că trebuie să vorbesc întâi cu Laurenţiu, să văd care este părerea lui, să vorbesc la club. Nu am mai vorbit cu cei de la FCSB până nu am vorbit cu Laurenţiu şi cu cei de la club. Ştiu că Laurenţiu era în România şi a vorbit cu Becali. M-a întrebat: Vrei să te duci la FCSB, să-i ajuţi? Mi-a explicat care e situaţia. Eu i-am răspuns că nu vreau să-l supăr, iar dacă el este de acord, eu sunt dispus să vin să ajut. Aşa au decurs negocierile”, a afirmat el.

De ce îl readuce FCSB pe Thomas Neubert

Thomas Neubert a venit la FCSB împreună cu Laurențiu Reghecampf, în 2012, și cei doi au câștigat două titluri consecutive. Germanul a adus în România noi metode de pregătire și a revoluționat pregătirea fizică a jucătorilor roș-albaștri.
După doi ani la FCSB, Reghecampf și Neubert au mers împreună în Arabia Saudită, la Al Hilal. Aventura din Arabia Saudită s-a terminta repede, iar cei doi au mers pentru câteva luni la Litex Lovech.
Neubert a revenit la FCSB în decembrie 2015, în același timp cu Reghecampf, iar în iunie 2016 s-a despărţit de vicecampioana României şi a plecat singur în Bulgaria, la CSKA Sofia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11