Odată cu sosirea noului patron, Pablo Cortarcero, Dinamo pare să fi intrat într-o nouă eră. Au venit mulți fotbaliști, au și plecat, salariile s-au mărit iar Cosmin Contra este noul antrenor al echipei.
Însă ”revoluția” nu se oprește aici. Dinamo vrea un stadion nou iar Adrian Cefalan, directorul de investiții al CNI, a oferit toate detaliile pentru DigiSport.

Noul stadion al lui Dinamo. Când va fi gata și care sunt costurile

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
"Referitor la Stadionul Dinamo precizăm faptul că inițial CS Dinamo a predat către CNI amplasamentul pe care se află actualul Velodrom pentru care a fost demarată procedura de achiziție publică și s-a semnat contractul pentru întocmirea studiului de prefezabilitate și studiului de fezabilitate.
În prezent au fost identificate soluții în ceea ce priveşte construirea unui nou stadion pe o suprafață de teren mai mare cuprinzând terenul de rugby și terenul de fotbal. În acest sens, CNI a solicitat CS Dinamo întocmirea unei noi note conceptuale și a temei de proiectare raportat la noua suprafață de teren precum și obținerea unui nou certificat de urbanism.
După transmiterea acestei documentații, CNI va emite ordinul de începere a serviciilor de proiectare a studiului de prefezabiitate și ulterior studiului de fezabilitate în vederea avizării indicatorilor tehnico-economici”, a declarat Cefalan.
”Precizăm că, în urma discuțiilor purtate cu CS Dinamo se doreşte realizarea unei arene cu o capacitate de aproximativ 33.000 de locuri, însă capacitatea finală va rezulta după întocmirea studiului de prefezabilitate și respectiv studiului de fezabilitate”, a adăugat el.
”Astfel, având în vedere standardele de cost, la o capacitate de aproximativ 33.000 de locuri, se estimează un cost de aproximativ 90-100 milioane Euro.
După emiterea ordinului de începere a lucrărilor de execuție estimăm un termen de finalizare de 18-24 luni", a precizat Cefalan.

Premier League, programul etapei a doua

Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11