FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, ultimul meci al anului, cu Sepsi. Trupa din Berceni a terminat această primă parte a sezonului cu 37 de goluri, mai mult decât dublu faţă de campioana CFR (18 reuşite). Dennis Man are 12 goluri, iar Florin Tănase a punctat de 9 ori, dar echipa lui Petrea simte lipsa unui atacant de careu cu cifre.
Un număr "9" care poate fi adus relativ uşor este Cardoso, al 4-lea golgheter al campionatului, cu 7 reuşite, o mai veche ţintă a FCSB. Cert e că tehnicianul roş-albaştrilor a confirmat că echipa vrea să transfere un atacant în perioada de mercato din ianuarie.
"Dennis Man poate să facă față și în străinătate. Să fie sănătos și să dea maximum la fiecare meci, așa cum a făcut și până acum. Acolo, în atac, am avea o problemă. Să vedem situația lui Sergiu Buș. Avem o perioadă foarte scurtă de pauză, deja le-am trimis programul de antrenamente, urmând ca începând cu data de 2, 3 ianuarie, să ne pregătim centralizat. Să vedem ce soluții mai putem găsi. Nu am avut timp să ne gândim", a explicat Petrea după partida cu Sepsi, 1-1.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dumitru Cardoso, şanse importante să ajungă la FCSB

Fotbalistul cu cetățenie italiană, care a evoluat și pentru Napoli, este o mai veche țintă a roș-albaștrilor, anunţă Gazeta Sporturilor. Ultima oară, echipa antrenată acum de Toni Petrea l-a dorit pe vârf în iarna trecută. Nu s-a ajuns la un numitor comun, iar în vară FCSB l-a luat pe coechipierul acestuia, Sergiu Buș, din postura de jucător liber de contract.
Transferul lui Cardoso în această iarnă va fi destul de ușor de realizat, în contextul în care acesta intră în ultimele 6 luni de contract cu Gaz Metan. Clubul a încercat să îi propună prelungirea înțelegerii, dar fotbalistul de 29 de ani a refuzat. Ca atare, pentru a nu îl pierde gratis în iunie, oficialii medieșenilor sunt obligați să se așeze la masa negocierilor. Probabil pretențiile financiare nu vor fi mari - 150.000-200.000 euro -, astfel că sunt șanse mari să se ajungă la un acord.
Cu 15 selecții și 3 goluri la naționalele Under ale Italiei, vârful ar fi al 7-lea jucător transferat în istoria recentă de FCSB de la Gaz Metan.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11